پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

انتشار اطلاعات ۴۴ میلیون مشترک تلفن همراه پاکستانی در وب

انتشار اطلاعات ۴۴ میلیون مشترک تلفن همراه پاکستانی در وب

اطلاعات مفصلی از ۴۴ میلیون مشترک تلفن همراه پاکستانی در اینترنت منتشر شده و گفته می‌شود این بخشی از اطلاعات مسروقه از ۱۱۵ میلیون مشترک موبایل در این کشور است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از زد دی نت، نشت این اطلاعات در اینترنت اولین بار ماه گذشته افشا شد. در آن زمان هکری تلاش کرد اطلاعات ۱۱۵ میلیون مشترک تلفن همراه کشور پاکستان را در اینترنت به قیمت ۲.۱ میلیون دلار به فروش برساند.

حالا اطلاعات ۴۴ میلیون مشترک تلفن همراه پاکستانی در فضای مجازی منتشر شده که به نظر می‌رسد بخشی از همان اطلاعات پایگاه داده هک شده ۱۱۵ میلیونی است.

داده‌های یادشده تا بدان حد مفصل و دقیق هستند که شناسایی دقیق اتباع پاکستان را ممکن می‌کنند. از جمله این اطلاعات می‌توان به نام و نام خانوادگی، آدرس منزل، شماره شناسایی ملی، شماره تلفن همراه، شماره تلفن ثابت، تاریخ خرید سیم کارت و مشترک شدن اشاره کرد.

داده‌های یادشده هم مربوط به کاربران حقیقی و هم کاربران حقوقی یعنی شرکت‌ها و مؤسسات تجاری و دولتی هستند. کارشناسان امنیتی با بررسی این اطلاعات صحت آنها را در مورد هر دو گروه از کاربران تأیید کرده‌اند.

تازه‌ترین داده‌های موجود در این فهرست به سال ۲۰۱۳ بازمی گردد و لذا به نظر می‌رسد پایگاه داده هک شده آخرین بار در سال ۲۰۱۳ به روز شده و هکر به پایگاه داده تازه‌تری دسترسی نداشته است. بخش زیادی از این اطلاعات مربوط به مشترکان اپراتور موبی لینک پاکستان است و همین امر احتمال هک شدن پایگاه داده این اپراتور را تقویت می‌کند. مقامات پاکستانی می‌گویند در حال تحقیق در این مورد هستند.

کد خبر 4918295

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha