پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

تداوم سیاست های ویرانگر تل آویو علیه فلسطینی ها در کرانه باختری

تداوم سیاست های ویرانگر تل آویو علیه فلسطینی ها در کرانه باختری

سیاست های توسعه طلبانه و ویرانگر صهیونیستها در مناطق فلسطینی نشین در کرانه باختری ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، سیاست های توسعه طلبانه صهیونیستها در مناطق فلسطینی نشین در کرانه باختری ادامه دارد.

بر اساس این گزارش؛ نظامیان صهیونیست اواخر شب گذشته، ساکنان منطقه فلسطینی نشین الزاویه در غرب سلفیت در شمال کرانه باختری را تهدید به تخریب و نابودی ۱۰ حلقه چاه آب در این منطقه کردند.

این درحالی است که اخیرا بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد زمان آن رسیده که شهرک‌های کرانه باختری الحاق شوند!

گفتنی است که اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه شهروندان فلسطینی در اراضی اشغالی ادامه دارد و صهیونیستها ضمن یورش به مناطق مختلف کرانه باختری، شماری از فلسطینی ها را بازداشت می کنند. چندی قبل، نظامیان صهیونیست به صورت همزمان به مناطقی در کرانه باختری نیز حمله کردند. رسانه‌های عرب زبان اعلام کردند که در جریان حملات وحشیانه مذکور درگیری شدیدی میان نظامیان صهیونیست و جوانان فلسطینی درگرفت. به دنبال این درگیری‌ها، صهیونیست‌ها شماری از شهروندان فلسطینی را بدون تفهیم اتهام بازداشت کردند.

کد خبر 4934830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha