پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۳۳

مدیرعامل هلال احمر استان مرکزی خبرداد؛

انجام واکسیناسیون ۸۵ درصد از زائرین حج تمتع استان مرکزی

انجام واکسیناسیون ۸۵ درصد از زائرین حج تمتع استان مرکزی

اراک- مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی از انجام واکسیناسیون ۸۵ درصد از متقاضیان سفر معنوی حج تمتع استان مرکزی از ۲۰ اردیبهشت‌ماه امسال تاکنون خبر داد.

محمد محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تهیه واکسن برای تمامی زائران حج استان مرکزی اظهار کرد: برای نزدیک به ۸۵ درصد از آن‌ها تزریق واکسن صورت گرفته و تنها ۱۵ درصد دیگر باقی مانده اند.

وی افزود: واکسیناسیون تمامی متقاضیان حج استان از ۲۰ اردیبهشت ماه آغاز شده است و تا ۱۰ خرداد ماه ادامه دارد و به زودی انجام می‌شود.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی گفت: تاکنون یک هزار و ۵۰۰ عدد واکسن تهیه شده و در تأمین واکسن برای افراد آماده عزیمت حج امسال با مشکلی مواجه نبودیم.

محمدی بیان کرد: هلال احمر علاوه بر تهیه واکسن در بحث پزشکان کاروان‌ها و پزشک مجتمع‌های مکه و مدینه همکاری می‌کند و در این زمینه پزشکان معتمد را معرفی کرده که پس از مشخص شدن زمان اعزام کاروان‌های حج استان معاینات حجاج را آغاز می‌کنند.

کد خبر 4935913

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha