سرهنگ محمدرحمانی در گفتوگو با خبرنگار مهر ضمن تسلیت سالروز ارتحال معمار کبیر انقلاب اظهار داشت: امام کار ویژه حکومتی که برپایه حق تشکیل شده است را تحقق عدالت میدانست و معتقد بود که این امر جز مبارزه با استکبار میسّر نخواهد شد.
وی افزود: امام با توجه ویژه به مستضعفان و شالوده سازی انقلاب برپایه طبقه مستضعف توانست یک انقلاب بینظیر فرهنگی رقم بزند که به الگوی راستین برای ملتهای انقلابی بدل شود، امام همواره در بیان کلامی و عملی یک صف آرایی مشخص داشتند و آن هم اینگونه شکل میگرفت که مستکبران در مقابل مستضعفان، تقابل عدل و ظلم و رویارویی محرومان و چپاولگران، این صف آرایی محور رفتار ایشان را در مواجهه با مسائل پیرامون مشخص میکرد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بویینمیاندشت گفت: به تبع این رفتار شناسی امام در بررسی سنجههای مدیریتی مسئولان در عملکرد برای حاکمیت را باید تابعی از مرام و مسلک امام دانست نه یک قدم پیش و نه یک قدم پس، تا بتوان آرمان مقدس انقلاب اسلامی را که همواره بی نظیرترین شعارها را برای بقا و بسط خود تعریف کرده است را حفظ کنیم.
بازخوانی اندیشههای امام نقشه راهی برای مسئولان است
وی افزود: این امر تنها با بازخوانی اندیشههای امام راحل میسر میشود حال چه در عرصه سیاسی و یا عرصههای مبتلا به مدیریتی که همیشه به مثابه نقشه راه برای مسئولان میماند.
سرهنگ رحمانی تصریح کرد: امروز که ملتهای انقلابی خود را وامدار اندیشه امام میدانند فرصتی برای جمهوری اسلامی ایران پدید آورده است تا حقانیت و عدالت خواهی خود را به عنوان شاخص و نمادی برجسته در عرصه روابط بین الملل در قالب بازتعریفی در عیار یک حکومت اسلامی خیرخواه و صلح طلب و در عین حال مبارز دربرابر ظلم مطرح کند.
نظر شما