۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۲۳

رئیس سازمان جهاد کشاورزی زنجان:

مبارزه با سن پوره در۱۰۰ هزار هکتار از مزارع زنجان انجام می شود

 مبارزه با سن پوره در۱۰۰ هزار هکتار از مزارع زنجان انجام می شود

زنجان-رئیس سازمان جهاد کشاورزی زنجان، گفت: مبارزه با سن پوره در بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از مزارع استان زنجان انجام خواهد شد.

جواد تاراسی در گفتگو با خبرنگار مهر به مبارزه با آفات ملخ در مزارع شهرستان طارم اشاره کرد و گفت: تاکنون در بیش از ۳۰ هزار هکتار از مزارع شهرستان مبارزه با ملخ انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی زنجان، با بیان اینکه در انجام این عملیات ۱۴ اکیپ با ۵۰ نفر نیرو در حال فعالیت هستند، گفت: طی سال گذشته در بیش از ۱۰۶ هزار هکتار از اراضی گندم استان مبارزه با آفت سن گندم در زنجان انجام شد.

تاراسی تاکید کرد: از لحاظ تامین تجهیزات و سم مورد نیاز برای سم‌پاشی مزارع کمبود و مشکلی در استان زنجان وجود ندارد و عملیات آفت زدایی به خوبی انجام می‌شود.

وی افزود: در سال ۴۵ درصد از محصولات کشاورزی و باغی استان در معرض انواع آفات گیاهی هستند و مبارزه با آفات کشاورزی در سه بخش مبارزه با سن گندم، سن پوره و ملخ می‌باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی زنجان، با بیان اینکه از اسفند ماه سال گذشته ۴۰ اکیپ دولتی و خصوصی با ۲۰۰ نفر از کارشناسان جهاد کشاورزی نسبت به مبارزه و کنترل آفات کشاورزی اقدامات لازم را انجام دادند، ابراز کرد: سن گندم آفت بسیار خطرناکی است و امسال در بیش از ۳۰ هزار هکتار از اراضی گندم استان زنجان مبارزه با سن مادر و عملیات سمپاشی انجام شده است.

تاراسی تاکید کرد: مبارزه با سن پوره در بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از مزارع استان زنجان انجام خواهد شد.

کد مطلب 4941592

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha