پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۱۹

هشدار هواشناسی؛

کاهش ۱۴ درجه‌ای دمای هوا در خراسان شمالی/ مسیل‌ها سیلابی می‌شوند

کاهش ۱۴ درجه‌ای دمای هوا در خراسان شمالی/ مسیل‌ها سیلابی می‌شوند

بجنورد- هواشناسی خراسان شمالی نسبت به آب‌گرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها هشدار داد.

علیرضا گلرخ در گفتگو با مهر ضمن اشاره به هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان شمالی از وزش باد شدید (در ساعات بعدازظهر باد لحظه‌ای بسیار شدید همراه با گرد و خاک) در استان خبر داد.

دبیر کارگروه توسعه هواشناسی کاربردی خراسان شمالی در ادامه تصریح کرد: از اوایل وقت فردا (شنبه) تا اواخر وقت یک‌شنبه به تناوب رگبار و رعد و برق با احتمال آب‌گرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها در استان پیش‌بینی می‌شود.

وی در ادامه ضمن اشاره به احتمال بارش تگرگ در برخی مناطق مستعد خراسان شمالی منطقه اثر این سامانه را نواحی شمالی و شرق استان عنوان کرد.

علیرضا گلرخ در ادامه از کاهش ۱۴-۱۰ درجه‌ای دما به‌ویژه طی گرم‌ترین ساعات روز شنبه تا دوشنبه خبر داد.

وی در انتها تاکید کرد: عدم چرای دام و استقرار کندوهای زنبور عسل در مجاورت مسیل‌ها و نیز در ارتفاعات، عدم چرای دام تازه واکسینه در شرایط بارش، استفاده از بادگیرهای موقت در باغات و حصول اطمینان از استحکام پوشش گلخانه‌ها و عدم تردد و حضور در مناطق با کشت متراکم و چمن‌زارها و باغات در زمان فعالیت این سامانه توصیه اکید هواشناسی خراسان شمالی می‌باشد.
 

کد خبر 4941783

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha