۱۶ خرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۴۱

نماینده خرمشهر در مجلس:

وزارت نیرو مشکل آب خرمشهر را برطرف کند / وزیر را به صحن می‌کشانیم

وزارت نیرو مشکل آب خرمشهر را برطرف کند / وزیر را به صحن می‌کشانیم

خرمشهر- نماینده خرمشهر در مجلس گفت: برخی از مناطق خرمشهر با افت شدید و قطعی مکرر آب مواجه هستند که این موضوع با توجه به گرمای طاقت‌فرسای تابستان غیرقابل‌تحمل است.

سید لفته احمد نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: شب گذشته هم به مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان و هم استاندار خوزستان اعلام کردیم شرایط فعلی کمبود آب در خرمشهر غیرقابل‌تحمل است و اگر وزیر نیرو برای حل این مشکل فوراً چاره‌اندیشی نکند باید در صحن مجلس پاسخگو باشد.

وی بیان کرد: اکثر مناطق روستایی و شهری در خوزستان با مشکل کمبود آب مواجه هستند و متأسفانه وزارت نیرو برای حل این مشکلات مشغول اجرای طرح ظالمانه خود برای انتقال آب کارون است.

احمد نژاد تصریح کرد: تشنگی مردم خوزستان غیرقابل‌قبول و تحمل است و اگر این مشکل فوراً رفع نشود مدیران آبفا باید از این استان بروند.

وی افزود: مردم باید بدانند این موضوع به شکل قاطع توسط نمایندگان آنها در حال پیگیری است و تا حصول نتیجه دست‌بردار نخواهیم بود.

کد مطلب 4941860

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha