به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید علیرضا عبادی پیش از ظهر دوشنبه در مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق(ع) که در جمع اساتید حوزه های علمیه شهر بیرجند برگزار شد، دین را یکی از ضروریات جامعه بشری دانست و افزود: دین ضرورتی اجتناب ناپذیر است کسانی که نمی فهمند یا خودشان را به نفهمی می زنند، دنبال چیز دیگر هستند.
وی بیان کرد: هر موجودی برای رسیدن به هدف نهایی راه رشد و کمالی دارد که رعایت آن اصول در هر موجودی دین او است.
آیت الله عبادی با بیان اینکه جمادات در ترکیب طبیعی خود روی فرمول حرکت می کنند که همان دین است، افزود: اگر هر موجودی به هر سویی جز دین منحرف شود دارای عیب و نقص می شود.
وی بیان کرد: وقتی تمام موجودات، صنایع و جمادات دارای دین و فرمولی باشند چگونه می توان انسان به عنوان اشرف مخلوقات بدون دین باشد.
آیت الله عبادی دین خدا واحد بوده و در احادیث و روایات چیزی به نام ادیان وجود ندارد، افزود: در جامعه بشری انواع و اقسام دین وجود دارد اما خودساخته بوده و ربطی به دین حقیقی ندارد.
عدل شاخصه صحت دین است
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه اسلام به معنی تسلیم شدن در برابر حق است، اظهار کرد: مشکل اصلی بشر همواره بین راه خدا و هوای نفسانی است.
وی با تاکید بر اینکه دین قابل تعدد نیست، بیان کرد: عدل در دین بهترین تعریفی بوده که می تواند شاخصه ای برای درست و نادرست باشد.
آیت الله عبادی بیان کرد: انسانی می تواند دین داشته باشد که در چهارچوبه انسانیت جایگاه انسانیت را داشته باشد نه جایگاه درنده، ابلیس و شیطان به خود دهد.
وی با بیان اینکه وقتی انسان می تواند در مسیر دین باشد که عدل داشته باشد، افزود: عدل شاخصه صحت دین بوده بنابراین ظلم و ظالم در آنچه که حقیقت دین است، هیچ جایگاهی ندارد.
آیت الله عبادی با بیان اینکه هرجا ظلم و ظالم در متن دین جا داشته باشد، دین نیست، گفت: در صحنه میدانی اگر ظالم و ستمگر در هرجا قدرتی پیدا کند و جای پا باز کند، دین را ابزاری برای اهداف خود استفاده می کند.
مذهب چیزی جز کارشناسی دین نیست
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه مذهب چیزی جز کارشناسی دین نیست، گفت: امروزی ها ادایی به عنوان قرائت از دین درآورده اند و هر کس می خواهد حزب و گروه انحرافی خود را توجیه کند، از این عنوان استفاده می کند.
آیت الله عبادی بیان کرد: وقتی دین سر از انواع اقسام گروه ها، توجیه ها و گروه ها سر در می آورد به معنای دین نیست.
وی اظهار کرد: بر اساس آیات و روایت ها، در آخر زمان شرایطی با بلایا، قتل ها، مکر ها، بیماری ها پیش می آید.
آیت الله عبادی پایان ظلم بن بست است، افزود: کسانی که می تواند تمام انسان ها را به مقصد برساند، عدل است.
وی با بیان اینکه هرجا زندگی ها پیچیده تر شود، ضرورت دین بیشتر می شود، گفت: ضرورت دین امروز از همه زمان ها بیشتر است چراکه در یک لحظه بزرگترین دزدی ها و با یک جمله بزرگترین خیانت ها صورت می گیرد.
دنیا تشنه عدالت مذهب شیعه است
آیت الله عبادی بیان کرد: امروز فریاد مردم در خیابان های واشنگتن، فرانسه، لندن و پاریس همان فریادی است که خدا می خواهد و پیشوایان ما داشته اند.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی بیان کرد: امروز فریاد مردم در خیابان های دیگر کشورها، همانی است که چهارچوبه انقلاب و قانون اساسی ما می گوید نه عمل من و شما و آقای رئیس.
وی با بیان اینکه نظام اسلامی ما اسلام است، گفت: هنوز عده ای رو به اروپا و آمریکا می خوانند که ننگ است.
آیت الله عبادی خطاب به افراد حاضر در جلسه بیان کرد: امروز نجات بشری که با ادعاهای مکتب شرق با مکر و حیله و زور و مکتب لیبرال دموکراس غرب به بن بست رسیده، ارزش بالایی دارد.
وی با بیان اینکه امروز نوع بشر، فرزند انسان راه نجات می طلبد، اظهار کرد: راه نجات در مکتب امام صادق (ع) است و باید به وسیله اساتید حوزه های علمیه تبیین شود.
آیت الله عبادی ادامه داد: امروز بشر در سطح جهان بر ما اتمام حجت کرده و دنیا عدالت یعنی مذهب شیعه را می خواهد.
طلاب در حوزه بین الملل به نجات بشر بپردازند
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی خطاب به اساتید حوزه های علمیه حاضر در جلسه بیان کرد: امروز دنیا به بن بست رسیده و شما به عنوان رهبران جامعه بشری باید سرمایه گذاری کنید.
وی با بیان اینکه بشر امروز در شرایط سختی قرار گرفته و شما باید در سطح بین الملل به میدان آیید، گفت: نجات بشر هدف اصلی است که اقدامات و سرمایه گذاری زیادی می طلبد.
آیت الله عبادی با بیان اینکه کشورهای خارجی امروز عدالت را در نظام جمهوری اسلامی می فهمند، گفت: اگر در اربعین حسینی مردم از تمام دنیا به سمت کربلا می روند، عدالت را مکتب حسینی می بینند.
وی امروز دنیا در دو قطبی ظلم و عدل نمی تواند دوام بیاورد، گفت: پرده ها برداشته شده و حقایق بیان شده و مابقی به جهاد مردم بستگی دارد.


نظر شما