۲۸ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۳۴

۲۴۰۰ هکتار باغات آسیب‌دیده از سیل در سیستان و بلوچستان احیا شد

 ۲۴۰۰ هکتار باغات آسیب‌دیده از سیل در سیستان و بلوچستان احیا شد

زاهدان - معاون جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار از باغات آسیب دیده از سیلاب سال گذشته این استان به مدار تولید برگشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، اردشیر شهرکی اظهار داشت: در سیل دی سال گذشته خسارت جدی به بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان به ویژه باغ‌های شهرستان کنارک و چابهار وارد شد.

معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: با مشارکت باغداران و حمایت‌های دولت تاکنون ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار باغات آسیب دیده سیل به مدار بازگشته است.

وی با اشاره به توسعه گلخانه‌ها گفت: تاکنون ۶ هزار هکتار در اراضی پایین دست سدها و شیرین سازی آب دریا برای توسعه گلخانه‌ها در استان جانمایی شده و هم‌اینک برای حدود سه هزار هکتار مجوز تأسیس صادر شده است.

شهرکی با اشاره به توسعه باغات گیاهان دارویی در سیستان و بلوچستان گفت: پارسال حدود پنج هزار و ۵۶۰ هکتار توسعه باغات، گیاهان دارویی و گلخانه انجام شده است.

وی افزود: در حال حاضر سطح کل محصولات باغی، گلخانه و دارویی در سیستان و بلوچستان معادل ۹۸ هزار و ۲۶۹ هکتار و تولیدات بخش باغی به ۵۲۸ هزار و ۲۵۳ تن رسیده که نسبت به سال قبل ۱۸ هزار رو ۴۲۰ تن افزایش داشته است.

کد مطلب 4951762

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha