۳ تیر ۱۳۹۹، ۱۶:۴۸

امروز سه شنبه انجام شد؛

راه‌اندازی اولین ایستگاه هواشناسی کنترل آفات لرستان در بروجرد

راه‌اندازی اولین ایستگاه هواشناسی کنترل آفات لرستان در بروجرد

بروجرد- اولین ایستگاه هواشناسی کنترل آفات لرستان به منظور تولید محصول سالم و پیش آگاهی در کنترل آفات و بیماری ها، در باغات روستای «شیخمیری» بروجرد راه‌اندازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، امروز سه شنبه اولین ایستگاه هواشناسی (mcl88) استان لرستان در راستای تولید محصول سالم جهت پیش آگاهی در کنترل به موقع آفات و بیماری‌ها و کاهش مصرف سموم شیمیایی در محل باغات روستای «شیخمیری» شهرستان بروجرد نصب و راه اندازی شد.

عزت اله نباتی مدیر جهاد کشاورزی بروجرد در حاشیه مراسم راه اندازی اولین ایستگاه هواشناسی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این دستگاه با ۱۶ کارآیی جهت پایش رطوبت و حرارت به عنوان کارایی اصلی نصب شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به موقعیتی که بروجرد داراست و وجود بیماری‌ها و آفات زراعی و باغی و وجود درصد بالایی از باغات لرستان در این شهرستان، راه اندازی این دستگاه در بروجرد ضروری بود.

مدیر جهاد کشاورزی بروجرد با بیان اینکه بروجرد دارای ۲۰ نوع محصول باغی است، ادامه داد: در کشور ۳ دستگاه کنترل آفات خریداری شده که یکی از آنها با قیمت ۴۰۰ میلیون ریال قرار شد به استان لرستان تعلق بگیرد که با پیگیری‌های مستمر تلاش کردیم و آن را برای بروجرد اختصاص دادند و امروز در محل باغات سیب روستای «شیخمیری» بروجرد نصب کردیم.

نباتی بیان کرد: با استفاده از این دستگاه زمان و دوره رشد آفت رصد می‌شود و درصد آفت به روز و اطلاعات جمع آوری بصورت آنلاین به مراکز جهاد کشاورزی و از طریق همکاران به کشاورزان اعلام می‌شود.

وی تاکید کرد: از اهداف بکارگیری این دستگاه، کاهش مصرف سم، کارآیی نهاده‌ها و بهره وری و تولید بیشتر و در نهایت محصول سالم خواهد بود.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی بروجرد، این دستگاه نه تنها بروجرد و دشت سیلاخور بلکه محدوده زیادی از شهرستان دورود را هم تحت پوشش قرار می‌دهد.

کد خبر 4956721

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha