۱۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۰:۵۳

سوء قصد به نیروهای منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سپیدان

سوء قصد به نیروهای منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سپیدان

شیراز – سرپرست منابع طبیعی سپیدان از سوء قصد به نیروهای منابع طبیعی و آبخیزداری سپیدان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس، عبدالله بحرینی افزود: روز گذشته مأمورین منابع طبیعی درحین اجرای طرح کمربند حفاظتی در روستای ریگان این شهرستان مورد سو قصد و ضرب و شتم افراد سود جو قرار گرفتند.

وی با اشاره به رسالت سازمانی این اداره مبنی بر اجرای طرح کمربند حفاظتی بین اراضی ملی و مستثنیات افراد گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته قبل از اجرای این طرح چندین جلسه آموزشی و توجیهی با اهالی روستای ریگان برگزار شده و بهمراه بخشدار مرکزی نیز بازدیدی از این منطقه انجام گرفته بود.

وی افزود: در این راستا در زمان اجرای طرح تعدادی افراد سود جو و ناشناس با متشنج کردن اوضاع مأموران منابع طبیعی را مورد ضرب و شتم قرار داده و خساراتی را نیز به خودرو اداره وارد نمودند.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سپیدان با اشاره به پیگیری این رویداد و برخورد قضائی شدید با متخلفین گفت: در این راستا تا شناسایی و دستگیری متخلفین از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

کد خبر 4962046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha