پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۰ تیر ۱۳۹۹، ۲۱:۱۶

اروپا:

واکنش هماهنگی را به قانون امنیت‌ملی هنگ‌کنگ آماده می‌کنیم

واکنش هماهنگی را به قانون امنیت‌ملی هنگ‌کنگ آماده می‌کنیم

رئیس کمیسیون اروپا با نقض منشور ملل متحد پیرامون لزوم عدم دخالت در امور داخلی کشورهای مستقل اعلام کرد: واکنش هماهنگی را به قانون امنیت ملی هنگ‌کنگ آماده می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، «اورزلا فون درلاین» رئیس کمیسیون اروپا امروز سه شنبه و پس از اتمام نشست اتحادیه اروپا و کره جنوبی در سخنانی خطاب به خبرنگاران اعلام کرد که بروکسل واکنش هماهنگی را پیرامون قانون امنیتی جدید چین در ارتباط با هنگ‌کنگ آماده می کند.

بر اساس اعلام خبرگزاری آناتولی، رئیس کمیسیون اروپا با نقض منشور ملل متحد در خصوص لزوم پرهیز از دخالت در امور داخلی سایر کشورهای مستقل، اضافه کرد که اروپا دائماً درباره «پیامدهای بسیار منفی این قانون» به چین هشدار داده است.

وی در ادامه افزود: در شرایط کنونی اتحادیه اروپا به دقت در حال ارزیابی گام‌های بعدی است.

گفتنی است پیشتر قانون امنیتی هنگ کنگ توسط پارلمان چین به تصویب رسید.

به موجب این قانون، چین به خود حق می‌دهد آژانس‌های امنیتی در هنگ کنگ مستقر کند و از این پس، می‌تواند قضاتی را برای کمیته تحت امر رئیس اجرایی هنگ کنگ منصوب کند که وظیفه آنها نظارت بر اجرای قانون جدید است.

رئیس اجرایی نیز تحت نظارت دولت مرکزی پکن خواهد بود و مصوبه جدید نیز به قوانین فعلی هنگ کنگ ضمیمه می‌شود.

کد خبر 4962662

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha