پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ تیر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۳

مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی خبر داد:

کاهش ۱۹.۷درصدی بارش‌ها درآذربایجان شرقی/آخرین وضعیت دریاچه ارومیه

کاهش ۱۹.۷درصدی بارش‌ها درآذربایجان شرقی/آخرین وضعیت دریاچه ارومیه

تبریز- مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی ‏از کاهش ۱۹.۷ درصدی بارش‌ها در استان نسبت به سال آبی گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل اقدسی عصر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره‌ای به میزان بارش استان در سال آبی ۹۸- ۹۹ گفت: این میزان تا ۱۴ تیرماه ۹۹، ۲۹۵ میلی لیتر بوده که در مقایسه با سال آبی گذشته ۱۹.۷ درصد کاهش یافته اما در مقایسه با میانگین دراز مدت ۱.۸ افزایش داشته است.

وی ادامه داد: بیشترین بارش استان مربوط به ایستگاه مراغه با ۳۵۳ میلی متر و میانه با ۳۴۲ بوده و جلفا با ۱۴۲.۴ میلی متر و سراب با ۱۸۰.۴ کمترین میزان بارش را داشته است.

اقدسی، بیشترین میزان افزایش بارش‌ها را مربوط به بستان آباد و کم‌ترین کاهش را مربوط به شهرستان کلیبر دانست.

وی با اشاره‌ای به سطح آب دریاچه ارومیه نیز گفت: این مقدار هم اکنون به ۱۲۷۱.۶۶ رسیده که سال گذشته ۱۲۷۱.۷۶ بود که این آمارها نشان از پایین رفتن ۱۰ سانتی متری اب دریاچه نسبت به سال گذشته دارد.

مدیر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی ‏در خصوص حجم آب دریاچه نیز گفت: هم اکنون حجم آب دریاچه به ۴.۵ میلیارد متر مکعب رسیده که در مقایسه با ۴.۸۱ میلیارد سال گذشته، کاهش ۰.۳۱ میلیارد مترمکعب را نشان می‌دهد.

وی میزان بارش‌ها را در سال گذشته را مناسب ارزیابی کرده و گفت: سال گذشته تا پنج و شش خرداد، تراز مثبت بارندگی را داشتیم و بعد سیر، نزولی شد اما امسال ۲۷ اردیبهشت به تراز رسیدیم و پس از آن سیر نزولی را شاهد بودیم.

اقدسی در خصوص تالاب قوری گول نیز گفت: هم اکنون حجم فعلی آن، ۱.۶۸ میلیون مترمکعب بوده که نسبت به رقم ۱.۵۸ میلیونی سال گذشته، شاهد افزایش حجم در این حوزه هستیم.

وی همچنین وضعیت آب‌های زیرزمینی استان را نسبت به میانگین میان مدت، مناسب تلقی کرده و گفت: تراز آب زیرزمینی در ۲۱ دشت نسبت به دراز مدت افزایش نسبی و در چهار دشت کاهش را نشان می‌دهد.

کد خبر 4966744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha