۱۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۹

سرپرست هواشناسی چهارمحال و بختیاری اعلام کرد:

کاهش ۳۶ درصدی بارندگی‌ها در چهارمحال و بختیاری

کاهش ۳۶ درصدی بارندگی‌ها در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد- سرپرست هواشناسی چهارمحال و بختیاری با اشاره به کاهش ۳۶ درصدی بارندگی در این استان، گفت:کاهش بارندگی در چهارمحال و بختیاری تداوم دارد.

مهران چراغ‌پور در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به کاهش بارندگی در این استان، گفت: بارندگی در این استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۶ درصد کاهش یافته است.

سرپرست هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: بارش‌های سال زراعی جاری کوهرنگ که از کانون‌ها و قطب‌های بارشی کشور محسوب می‌شود در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۴۵ درصد کاهش یافته است.

وی افزود: بارش‌های شهرستان کوهرنگ از ابتدای مهر ماه تا ۲۶ خرداد سال جاری یک هزار و۱۷۶ میلی‌متر گزارش شده در حالی که این بارش‌ها در مدت مشابه در سال گذشته دو هزار و ۱۴۴ میلی‌متر بوده است.

سرپرست هواشناسی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: ارتفاع برف در ایستگاه چلگرد در اسفند سال گذشته به صفر رسید و استان از لحاظ منابع آب پایدار و سفره‌های زیرزمینی همچنان در وضعیت نامناسبی قرار دارد.

کد خبر 4967623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • پارسی ۰۷:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
      0 0
      پس چرا در تمام مدت به دروغ اعلام می کردید.ارتفاع برف در کوهرنگ به...دو متر به.. سه متر... و...بیشتر رسیده است