۱ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۲

مدیرکل میراث فرهنگی لرستان:

ساماندهی پادگان ۰۷ خرم‌آباد بر عهده شورای عالی شهرسازی است

ساماندهی پادگان ۰۷ خرم‌آباد بر عهده شورای عالی شهرسازی است

خرم‌آباد- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان تاکید کرد: ساماندهی پادگان ۰۷ خرم‌آباد بر عهده شورای عالی شهرسازی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید امین قاسمی امروز چهارشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: با توجه به اینکه پادگان ۰۷ خرم آباد در فهرست آثار ملی قرار دارد، ساماندهی آن تنها با در نظر گرفتن مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی قابل اجرا خواهد بود.

وی تاکید کرد: مصوبه شورای عالی شهرسازی ملاک عمل در آزادسازی و ساماندهی پادگان تاریخی ۰۷ خرم آباد است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان با اشاره به اینکه این مجموعه با نام محوطه و مجموعه بناهای پادگان ۰۷ خرم آباد به شماره ۳۱۵۶۸ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است، افزود: با توجه به اهمیت و جایگاه این اثر با پیگیری‌های اداره کل میراث فرهنگی استان طرح ساماندهی این مجموعه ۲۷ آبان ماه سال ۱۳۹۴ در شورای عالی معماری و شهرسازی مطرح شد.

قاسمی تصریح کرد: تمامی طرح‌های قابل اجرا بایستی با توجه به ضوابط و مقررات میراث فرهنگی و بر اساس مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی انجام شود و در این زمینه با شهرداری خرم آباد نیز مکاتباتی صورت گرفته است.

کد خبر 4980498

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha