به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فرماندهی انتظامی کردستان، سردار علی آزادی بیان کرد: در پی بیش از ۲ ماه کار اطلاعاتی و پلیسی یکی از عوامل تهیه و توزیع مواد مخدر که قصد حمل این مواد از استانهای جنوب شرقی کشور را داشت، شناسایی شد.
وی افزود: با هوشیاری و رصد اطلاعاتی مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کردستان و همکاری مشترک با مرکز عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا سواری سمند حامل مواد مخدر در تهران مورد تعقیب و مراقبت قرار گرفت و با هماهنگی مراجع قضائی متوقف شد.
فرمانده انتظامی کردستان با اشاره به اینکه در بازرسی از خودروی مورد نظر بیش از ۱۶۷ کیلو گرم مواد مخدر از نوع تریاک که به طور بسیار ماهرانه ای جاسازی شده بود، کشف شد، گفت: در این عملیات یک نفر دستگیر و با تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.
نظر شما