پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ مرداد ۱۳۹۹، ۱۷:۱۸

در روزهای آتی؛

جمهوری‌آذربایجان و ترکیه رزمایش زمینی و هوایی برگزار می‌کنند

جمهوری‌آذربایجان و ترکیه رزمایش زمینی و هوایی برگزار می‌کنند

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان از برگزاری رزمایش زمینی و هوایی مشترک با ترکیه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ترند، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان امروز دوشنبه با صدور بیانیه ای از برگزاری رزمایش نظامی بزرگی با ارتش ترکیه در روزهای آتی خبر داد.

بر اساس بیانیه صادره از سوی وزارت دفاع جمهوری آذربایجان، رزمایش مذکور مطابق با توافقنامه همکاری‌های نظامی میان باکو و آنکارا و طبق برنامه سالانه برگزار می‌شود.

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان در این باره اضافه کرد که در این رزمایش تمرین‌های مشترک تاکتیکی با مشارکت نیروی زمینی و نیروی هوایی دو کشور با استفاده از پرسنل نظامی، خودروهای زرهی، توپخانه، خمپاره اندازها، هواپیماها، جنگنده‌ها و تجهیزات پدافند هوایی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ترند، رزمایش نظامی مذکور از یکم تا پنجم ماه آگوست (۱۱ تا ۱۵ مرداد) در «باکو» و «نخجوان» و تمرینات هوایی از ۲۹ ژوئن تا ۱۰ آگوست (۸ تا ۲۰ مرداد) در باکو، نخجوان، گنجه، کردامیر و یولاخ برگزار می‌شود.

گفتنی است، این رزمایش در حالی برگزار می‌شود که جمهوری آذربایجان در هفته‌های گذشته تنش‌های مرزی با ارمنستان داشته است.

کد خبر 4984626

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha