۱۳ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۱۵

نماینده سازمان بهداشت جهانی:

بالانس خوبی در پذیرش بیماران کرونایی وجود دارد

بالانس خوبی در پذیرش بیماران کرونایی وجود دارد

همدان - نماینده سازمان بهداشت جهانی بابیان اینکه بالانس خوبی در پذیرش بیماران کرونایی وجود دارد، گفت: بیشترین مشکلات مربوط به تأمین وسایل حفاظتی در برابر ویروس کرونا است.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با پروفسور کریستف هملمن نماینده سازمان بهداشت جهانی صبح دوشنبه در سالن جلسات معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

نماینده سازمان بهداشت جهانی در این نشست با بیان اینکه امروزه بسیاری از پزشکان در خط اول مقابله با کرونا خدمت می‌کنند، گفت: بیشترین مشکلات موجود مربوط به تأمین وسایل حفاظتی است.

کریستف هملمن به مسائل مربوط به ورود اقلام بهداشتی درمانی به کشور اشاره کرد و از برنامه‌های سازمان بهداشت جهانی برای تولید کیت‌های تست تشخیصی و فراهم آوردن وسایل بهداشتی خبر داد.

وی با ابراز خوشحالی از راه‌اندازی خط تولید وسایل حفاظتی در همدان انتشار مقالات پژوهشی در حوزه کرونا را رضایت‌بخش اعلام کرد و با تاکید بر اهمیت حوزه آموزش بهداشت، سلامت و ارتقای بهداشتی ابراز امیدواری کرد سواد بهداشتی ارتقا یابد.

وی با اشاره به ارزشمندی پایلوت بودن همدان در برنامه «هر خانه یک پایگاه سلامت» گفت: با شنیدن این گزارش متوجه موقعیت اپیدمی همدان و نحوه برخورد با اپیدمی و کنترل آن شدم.

هملمن با ابراز خوشحالی از اینکه استان همدان در مرحله اول سناریوی خود با در نظر گرفتن پروژه ۷۰۰ تخت خوابی باقی مانده و نیاز به تعداد تخت بیشتر نبوده است، گفت: بالانس خوبی در پذیرش بیماران کرونایی وجود دارد.

وی همچنین از تلاش سازمان بهداشت جهانی برای پشتیبانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران برای فراهم آوردن وسایل مورد نیاز برای بیمارستان‌ها و توسعه توانمندی آزمایشگاه‌ها و بیمارستانها سخن گفت.

نماینده سازمان بهداشت جهانی بازدید از برخی مراکز آموزشی درمانی را از برنامه‌های پروژه «آی. سی. ای. آر.پی» دانست و گفت: این پروژه مربوط به پاسخ دهی ایران به کووید ۱۹ است که در آن سازمان بهداشت جهانی قراردادی برای تأمین وسایل حفاظتی با هدف بالا رفتن استاندارد وسایل تشخیص کووید ۱۹ در نظر گرفته است.

وی بررسی وسایل بیمارستان‌ها را یکی از برنامه‌های سفر خواند و ابراز امیدواری کرد: با توجه به زمان‌بر بودن ورود وسایل به استان همدان این امکانات هر چه سریع‌تر به همدان برسد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز مهمترین فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان را در مقابله با کووید ۱۹ و میزان ابتلاء به تفکیک شهرستانی و جنسیتی عنوان داشت و با اشاره به وجود سه سناریو برای اپیدمی کروناویروس گفت: خوشبختانه در استان همدان سناریوی نخست با در نظر گرفتن تعداد ۷۰۰ تخت بستری اجرایی شد و نیازی به تعداد تخت‌های بیشتر در سناریوهای دوم و سوم نبوده است.

منوچهر کرمی گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در مراکز ۱۶ ساعته، تعداد افراد تحت درمان قرار گرفته و درمان شده به تفکیک شهرستان ارائه کرد و دلیل اصلی اپیدمی کرونا در سال اخیر را ارتباطات خانوادگی و گردهمایی‌ها دانست.

وی به قابلیت شبکه‌های بهداشت درمان در کمک به مقابله با کرونا اشاره کرد و افزود: نقش بهورزان در ارائه آموزش‌های بهداشتی به عنوان پایین‌ترین سطح حوزه سلامت بسیار ارزشمند بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان همچنین به یادآوری اقدامات انجام شده در حوزه بسیج آموزش و اطلاع‌رسانی کروناویروس، بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها و قرار دادن نکات کلیدی مرتبط با کرونا در صفحه اصلی سایت دانشگاه و اطلاع رسانی گسترده در قالب توزیع پوستر و نصب بنر پرداخت.

کد خبر 4989770

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha