پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۵

مدیرعامل سازمان قطار شهری تبریز و حومه:

۲۰ واگن قطار به شرکت بهره‌برداری متروی تبریز تحویل داده شد

 ۲۰ واگن قطار به شرکت بهره‌برداری متروی تبریز تحویل داده شد

تبریز- مدیرعامل سازمان قطار شهری تبریز و حومه از تحویل ۲۰ واگن قطار به شرکت بهره برداری قطار شهری تبریز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مصطفی مولوی فرد اظهار کرد: هر پنج واگن قطار یک رام است که ضمن خریداری در اختیار شرکت بهره برداری قرار گرفته است.

وی با اشاره به قراردادی دولت برای ساخت ۳۱۵ واگن برای شهرهای تبریز و اصفهان و شیراز گفت: این قرارداد در سال‌های گذشته منعقد شده بود که از این تعداد ۱۸۰ واگن مربوط به قطار شهری تبریز و ۵۵ واگن متعلق به شیراز و ۸۰و اگن مربوط به اصفهان است که با پیگیری‌های مجموعه قطار شهری در صورتی که بار دیگر تحریم‌ها مانعی بر سر راه تولید این دستگاه‌ها نباشد امیدواریم ۲۰ واگن دیگر نیز تا آخر سال جاری وارد سیستم شود.

مدیرعامل سازمان قطار شهری تبریز و حومه با اشاره به تلاش این سازمان در راستای بهره مندی عموم مردم از خدمات قطار شهری خاطرنشان کرد: با اضافه شدن این تعداد واگن به حمل و نقل ریلی تبریز بدون شک زمان انتظار مسافران در ایستگاه‌های مترو کاهش خواهد داشت و این موضوع در فاز سه خط یک مشهود خواهد بود.

وی گفت: با وجود شرایط تحریم کار و بهره برداری از ایستگاه‌های عبوری در دستور کار ما قرار دارد و باتوجه به یک ایستگاه عبوری در فاز ۲ و سه ایستگاه عبوری در فاز سه، طبق برنامه ریزی های به عمل آمده این ایستگاه‌های نیز در زمان مقرر آماده بهره برداری خواهد بود.

کد خبر 4990840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha