پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۴:۰۳

در مجمع انتخابی؛

خالد اسماعیلی رئیس هیات بولینگ، بیلیارد و بولس استان کردستان شد

خالد اسماعیلی رئیس هیات بولینگ، بیلیارد و بولس استان کردستان شد

سنندج- در مجمع انتخاباتی هیات بولینگ، بولس و بیلیارد استان کردستان خالد اسماعیلی برای چهار سال آینده با اخذ ۱۵ رای به عنوان رئیس هیات انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار مهر از سنندج، ظهر امروز در مجمع انتخاباتی هیأت بولینگ، بولس و بیلیارد استان کردستان خالد اسماعیلی برای دومین دوره متوالی با اخذ ۱۵ رأی از ۱۶ رأی مأخوذه به عنوان رئیس هیأت بولینگ، بولس و بیلیارد استان کردستان انتخاب شد.

در این مجمع محمد رضا مقصودلو سرپرست فدورسیون بولینگ، بولس و بیلیارد اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم در فدراسیون بولینگ، بیلیارد و بولس تمام کمی و کاستی‌ها را در راستای افزایش بازدهی این ورزش رفع کنیم.

وی افزود: ما برای توسعه و ترمیم این رشته باید حب و بغض‌ها را کنار بگذاریم.

وی بیان کرد: اعتقاد دارم که اگر ورزشکاران را حمایت نکنیم طبعاً ورزشی دیگر باقی نخواهد ماند.

مقصودلو عنوان کرد: برابر توان و اعتباراتی که به فدراسیون تعلق می‌گیرد تمام توان خودمان را می‌گذاریم تا در کنار ورزشکاران باشیم.

سرپرست فدراسیون بولینگ، بولس و بیلیارد اضافه کرد: همه باهم و در کنار هم باید برای پیشرفت ورزش و رشته خودمان تلاش کنیم.

سرپرست فدراسیون بیلیارد، بولینگ و بولس گفت: تاکید اصلی ما در فدراسیون بر حمایت از فعالیت‌ها و برنامه‌های کمیته مربیان، داوران و آموزش است.

مقصودلو افزود: برای کشف استعدادها باید به شهرستانها رجوع کنیم تا بتوانیم فدراسیونی قوی و قهرمانانی بین‌المللی داشته باشیم.

وی ضمن تاکید بر تعامل و هم افزای بیشتر در هیأت‌های استانی، ادامه داد: ورزشکاران برای همکاری با فدراسیون در مرحله اول باید با هیأت استان همکاری داشته باشند.

در ادامه سایه میر صادقی معاون امور توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان اظهار کرد: در سال گذشته ۲۰ میلیون تومان به هیأت استان از طرف اداره کل کمک مالی صورت گرفته است.

وی افزود: امیدواریم هیأت بتواند در زمینه استعدادیابی و افزایش سطح کیفی مربیان و ورزشکاران گام‌های اساسی و مهمی بردارد.

در پایان این مجمع آرمین محمودی به عنوان نماینده ورزشکاران استان در خصوص کم توجهی مسئولین هیأت به ورزشکاران، گفت: متأسفانه هیأت استان هیچ توجهی به ورزشکاران این رشته نداشته است.

وی افزود: رئیس هیأت اصلاً هیچ توجهی به من نکرده است و آنچه که به دست آمده است فقط با تلاش خودم و مسئولین ورزش و جوانان بوده است.

کد خبر 4995054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha