به گزارش خبرنگار مهر، فصل فوتبال برای لیگ دسته اول شب گذشته رسما به پایان رسید و در کنار مس رفسنجان که از پیش صعود و حتی قهرمانیاش در این مسابقات قطعی شده بود، آلومینیوم اراک با هدایت رسول خطیبی به لیگ برتر راه یافت.
در انتهای جدول هم رقابت فشردهای برای بقا بین چند تیم در جریان بود که در نهایت تیم ملوان در آخرین دقایق این فصل به لطف تساوی مقابل قشقایی و توقف نیروی زمینی مقابل گل ریحان جواز بقا در این مسابقات را پیدا کرد تا نیروی زمینی به همراه سپیدرود و علم ادب تبریز که از پیش سقوطشان قطعی شده بود راهی لیگ دسته دو کشور شوند.
تیم خوشه طلایی که با هدایت محسن عاشوری در این مسابقات خوش درخشیده و یکی از مدعیان صعود به لیگ برتر بود، در حالی که تا آخرین هفته شانس راهیابی به لیگ برتر را داشت مقابل تیم خوب هوادار که بهترین تیم نیم فصل دوم بود شکست خورد تا در گام آخر کم آورد بیاورد و با ایستادن در رده چهارم کارش را در این فصل به اتمام برساند.
مس کرمان که با مجتبی حسینی فصل خوبی را پشت سر گذاشت و شانس بسیار بالایی برای صعود به لیگ برتر داشت، گرچه شب گذشته علم و ادب تبریز را شکست داد و مثل آلومینیوم ۶۳ امتیازی شد، اما به دلیل تنها یک تفاضل گل کمتر نسبت به آلومینیوم از صعود به لیگ برتر باز ماند که البته این اتفاق از شایستگیهای این تیم خوب کرمانی در این فصل کم نمیکند.
از دیگر نتایج حساس روز آخر این مسابقات، پیروزی ۳ بر صفر رایکا بابل مقابل آرمان گهر سیرجان بود و همچنین و اتفاق قابل بحث در روز آخر، عدم حضور تیم نود ارومیه مقابل استقلال خوزستان بود که تیم ارومیه به اهواز نرفت که البته نتیجه این بازی هیچ تاثیری در جدول نداشت.
نتایج هفته پایانی این مسابقات به شرح زیر است:
* مس رفسنجان یک - بادران تهران یک
* سپیدرود صفر - فجر سپاسی یک
* نیروی زمینی یک - گل ریحان یک
* علم و ادب (شهرداری) تبریز صفر - مس کرمان ۳
* آلومینیوم اراک یک - داماش گیلان صفر
* قشقایی شیراز صفر - ملوان انزلی صفر
* هوادار ۲ - خوشه طلایی ساوه صفر
* رایکا بابل ۳ آرمان گهر سیرجان صفر
* استقلال خوزستان - نود ارومیه؛ بازی لغو شد
جدول رده بندی لیگ دسته اول در پایان فصل
نظر شما