پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۱ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۲۸

در جریان سفر به خوزستان؛

رئیس مجلس با صیادان آبادانی گفتگو کرد

رئیس مجلس با صیادان آبادانی گفتگو کرد

اهواز - رئیس مجلس شورای اسلامی به دنبال سفر به استان خوزستان و در راستای پیگیری مطالبات مردم، از پروژه اسکله صیادی بندر آبادان بازدید و با تعدادی از صیادان این بندر گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر قالیباف صبح سه شنبه در جریان نظارت میدانی از شهرهای استان خوزستان و پیگیری مطالبات مردم، از پروژه اسکله صیادی بندر آبادان بازدید و با تعدادی از صیادان این بندر گفت‌وگو کرد.

رفع موانع تکمیل این بندر و حل مشکلات لنج داران از جمله مهم‌ترین موضوعاتی است که رئیس مجلس در بندر آبادان مورد بررسی قرار داد.

در جریان این بازدید، رئیس مجلس شورای اسلامی از نزدیک در جریان مشکلات و موانع اجرا و تکمیل پروژه اسکله صیادی بندر آبادان قرار گرفت.

قالیباف همچنین به صورت حضوری با مردم، صیادان و لنج داران این شهر به گفت‌وگو پرداخت و در جریان مشکلات آنها قرار گرفت.

ساخت پروژه اسکله صیادی بندر آبادان در دی ماه سال ۱۳۹۰ با برآورد اعتبار ۱۳ میلیارد تومانی آغاز شد، اما با گذشت حدود ۹ سال از آغاز ساخت و اختصاص تنها ۷ میلیارد تومان از اعتبار مصوب، ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

در صورت بهره برداری از اسکله صیادی بندر آبادان، برای بیش از ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد می‌شود همچنین زمینه ساز گسترش فعالیت لنج داران و تسریع در سوخت رسانی به قایق‌ها و لنج‌های این منطقه خواهد شد.

کد خبر 5012748

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha