۱۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۶:۲۰

شهردار بیرجند:

تخفیف شهرداری برای صنوف آلاینده/ لزوم همکاری اوقاف برای اجرای طرح

تخفیف شهرداری برای صنوف آلاینده/ لزوم همکاری اوقاف برای اجرای طرح

بیرجند- شهردار بیرجند با بیان اینکه صدور پروانه ساخت صنوف آلاینده در بیرجند از تخفیف ۵۰درصدی برخوردار است، گفت: امیدواریم با همکاری اوقاف مشکلات مربوط به واگذاری ها تعیین تکلیف شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی جاوید پیش از ظهر چهارشنبه در دومین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم خراسان جنوبی با اشاره به طرح انتقال صنوف آلاینده از بیرجند بیان کرد: این طرح در زمینی به مساحت ۶۸ هکتار تعریف شده که ۱۴ هکتار مربوط به شهرداری است.

وی ساماندهی صنوف آلاینده را از اولویت های شهرداری دانست و اظهار کرد: تاکنون هزار قطعه از سوی راه و شهرسازی واگذار شده است.

شهردار بیرجند ادامه داد: ۳۵۰ قطعه شهرداری به علت مشکلات وقفی هنوز تعیین تکلیف نشده که توسط متولیان در حال رسیدگی است.

وی با بیان اینکه بلاتکلیفی اراضی وقعی و توقف طرح انتقال صنوف آلاینده گلایه هایی را منجر شده است، اظهار کرد: امیدواریم با همکاری اوقاف مشکلات مربوط به واگذاری ها تعیین تکلیف شود.

جاوید بیان کرد: صدور پروانه ساخت صنوف آلاینده در بیرجند از تخفیف ۵۰ درصدی شهرداری برخوردار است.

کد خبر 5019984

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha