۲۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۰۴

اردوی تیم ملی تکواندو بانوان از ۲۰ مهرماه آغاز می‌شود

اردوی تیم ملی تکواندو بانوان از ۲۰ مهرماه آغاز می‌شود

دور جدید تمرینات تیم ملی تکواندو بانوان با دعوت از چهار تکواندوکار از روز ۲۰ مهرماه در مرکز جهانی تکواندو آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، تیم ملی تکواندو بانوان از اسفندماه سال گذشته با شیوع ویروس کرونا به استراحت اجباری رفت و تمرینات خود را به صورت مجازی و زیر نظر کادرفنی پیگیری می‌کرد؛ حالا پس از نزدیک به ۷ ماه، ملی پوشان قرار است از روز ۲۰ مهرماه تمرینات خود را در مرکز جهانی تکواندو آغاز کنند.

برای حضور در این اردو مهلا مؤمن زاده و غزل سلطانی در وزن اول المپیکی (۴۹- کیلوگرم) و ناهید کیانی به همراه یلدا ولی نژاد در وزن دوم المپیکی (۵۷- کیلوگرم) به اردوی تیم ملی دعوت شده اند.

دختران ملی پوش مسابقات کسب سهمیه المپیک را پیش رو دارند که هنوز تاریخ قطعی برگزاری این رویداد مشخص نشده است. همچنین رقابت‌های قهرمانی آسیا در برنامه تیم ملی بانوان قرار داشت که با شیوع کرونا این رقابت‌ها به تعویق افتاده و تاریخ جدیدی برای برگزاری از سوی اتحادیه تکواندو آسیا اعلام نشده است.

کد مطلب 5022538

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha