پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۲۴

استاندار ایلام:

روند کاهشی رشد جمعیت در ایلام/لزوم سرمایه گذاری برای مهاجرت معکوس

روند کاهشی رشد جمعیت در ایلام/لزوم سرمایه گذاری برای مهاجرت معکوس

ایلام-استاندار ایلام با اشاره به اینکه روند کاهش جمعیت در شرایط فعلی در استان ایلام آسیب زا است، گفت: معکوس کردن مهاجرت نیازمند سرمایه گذاری و اشتغال است.

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم سلیمانی‌دشتکی ظهر دوشنبه در نشست شورای راهبردی جمعیت استان با اشاره به روند کاهشی رشد جمعیت در استان افزود: این روند کاهش جمعیت در استان آسیب زا است چراکه ما برای توسعه نیازمند نیروی جوان و فعال در جامعه هستیم.

وی دلایل کاهش جمعیت استان را متعدد شمرد و بیان کرد: در این میان یکی از پدیده‌های قابل تامل مهاجرت مردم استان به مرکز و دیگر شهرهای کشور است که باید علل و عوامل آن مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

استاندار ایلام با عنوان این مطلب اگر شغل و درآمد و معیشت افراد تامین شود علاوه بر اینکه روند مهاجرت معکوس می‌شود وضعیت فرزند پروری در استان نیز افزایش می‌یابد، گفت: این می‌تواند عاملی بر متعادل کردن روند جمعیت در استان باشد.

سلیمانی دشتکی در ادامه به دو مقوله فقر و غنا در بالا و پایین بردن پارامترهای جمعیتی اشاره کرد و افزود: معمولاً در خانواده‌های مرفه تمایل کمتری برای بچه داری است، این در حالی است که در خانواده‌های ضعیف تمایل برای فرزند پروری زیاد است اما در این طیف عامل بازدارنده چون بالا بودن هزینه‌ها نیز وجود دارد.

لزوم بالا رفتن تحمل و تاب آوری اجتماعی

وی با تاکید بر این مهم که راهبرد ما برای معکوس کردن مهاجرت بر سه گانه سرمایه گذاری، اشتعال زایی و توسعه تمرکز دارد، اظهار داشت: در این راستا ظرف سه سال گذشته با رشد بیش از ۲۰۰ درصدی سرمایه گذاری بالغ بر ۵۰ هزار میلیارد تومان در استان سرمایه گذاری شده و قریب ۱۶ هزار اشتغال ایجاد شده است.

استاندار ایلام در ادامه از برنامه‌های استان در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت و تصریح کرد: در حوزه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی نیز اعتبارات بسیار خوبی گذاشته‌ایم و در این حوزه تعداد سمن‌ها را ۱۰۰ درصد افزایش داده‌ایم.

وی ادامه داد: این گروه‌های مردم نهاد در بطن مردم شکل گرفته‌اند و ظرف دو سه سال اخیر بیش از ۷۵۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی انجام داده‌اند.

استاندار ایلام در پایان با تاکید بر این مهم که برای کاهش آسیب‌های اجتماعی باید آستانه تحمل و تاب آوری اجتماعی را بالا ببریم، گفت: در این زمینه علاوه بر تقویت زیرساخت‌های اقتصادی، اشتغالزایی و افزایش سطح درآمد و مثبت کردن تراز مالی خانوارها باید بر مقوله‌های فرهنگی نیز تاکید داشت.

کد خبر 5023859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha