۲۶ شهریور ۱۳۹۹، ۲۱:۱۳

در هفته دوم پیکارهای لیگ برتر والیبال اتفاق افتاد؛

عدم صدور کارت بازی عامل باخت شهروند اراک

عدم صدور کارت بازی عامل باخت شهروند اراک

اراک- تیم والیبال شهروند اراک در نخستین گام حضور در لیگ برتر والیبال؛ به علت عدم صدور کارت بازی از سوی فدراسیون؛ بازی را با نتیجه ۳ بر صفر به هورسان رامسر واگذار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر؛ هفته دوم پیکارهای لیگ برتر والیبال مردان باشگاه‌های کشور امروز عصر (چهارشنبه) همزمان در ۷ شهر کشور پیگیری شد. و تیم هورسان رامسر میزبان شهروند اراک بود.

بر اساس اعلام قبلی فدراسیون والیبال قرار بود تیم والیبال شهروند اراک در هفته اول مقابل شهرداری ورامین قرار بگیرد اما به دلیل افزایش ۱۴ تیم به ۱۵ تیم شرکت کننده، به قید قرعه برای تیم شهروند اراک استراحت رقم خورد و اولین دیدار در فصل جدید لیگ برتر برای نماینده استان مرکزی چهارشنبه بیست و ششم (امروز) مقابل تیم هورسان رامسر تعیین شد.

تیم هورسان رامسر اولین پیکار را در هفته گذشته با شکست مقابل سایپای تهران تجربه کرد و تیم شهروند اراک با یک هفته استراحت تجدید قوا کرد.

تیم والیبال شهروند اراک روز گذشته در رامسر اردو زد و حتی در زمین بازی تمرین مقدماتی را انجام داد. در ساعت مقرر نیز در زمین مسابقه حاضر شد. اما به دلیل عدم صدور کارت بازی از سوی فدراسیون این مسابقه انجام نشد و طبق قوانین شهروند اراک با نتیجه ۳ بر صفر بازنده اعلام شد.

گفتنی است، خبرنگار مهر، پیگیر علت عدم صدور کارت از سوی فدراسیون است.

کد مطلب 5025770

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha