پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

عضو کمیسیون روابط خارجه پارلمان عراق:

علیه جنایات آمریکا و عربستان در عراق اقدام قضایی می کنیم

علیه جنایات آمریکا و عربستان در عراق اقدام قضایی می کنیم

عضو کمیسیون روابط خارجه پارلمان عراق اعلام کرد که این کشور، جنایات آمریکا علیه ملت عراق را در دادگاه عالی کیفری بررسی می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «مختار الموسوی» عضو کمیسیون روابط خارجه پارلمان عراق اعلام کرد که باید نقش دادگاه عالی کیفری این کشور برای محاکمه جنایات آمریکا در حق ملت عراق فعال شود.

وی افزود: پارلمان عراق بخش نخست از بررسی اصلاح قانون دادگاه عالی کیفری سال ۲۰۰۵ را به پایان رسانده است. ما تلاش می‌کنیم تا تمام کشورها و نهادهایی که در حق ملت عراق مرتکب جنایت شده‌اند محاکمه شوند.

الموسوی بیان کرد: ما می‌بینیم که آمریکا به خانواده‌های قربانیان حادثه ۱۱ سپتامبر اجازه می‌دهد از دولت‌های خارجی و عربی درخواست غرامت مالی کنند. ما نیز اگر چنین قوانینی را وضع کنیم شاهد آن خواهیم بود که پیامدهای سنگینی متوجه آمریکا، برخی کشورهای منطقه از جمله عربستان می‌شود.

وی گفت: آمریکا و برخی کشورهای منطقه مانند عربستان در وارد کردن تروریسم به عراق دست دارند.

کد خبر 5031073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha