پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۲۹ خرداد ۱۳۸۶، ۱۳:۲۷

مقامهای ارشد آمریکا:

دولت بوش باید به مشکلات روانی نظامیان رسیدگی کند

دولت بوش باید به مشکلات روانی نظامیان رسیدگی کند

مقامهای ارشد آمریکا شب گذشته از دولت فدرال خود خواستند تا در زمینه بهبود و نوسازی سیستم هویت یابی و مراقبتهای بهداشتی پرسنل نظامی که به بیماریهای روانی مبتلا هستند، سریعا اقدام کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه واشنگتن پست،"پیت گرن" از مقامهای ارشد ارتش آمریکا روز گذشته از مرکز پزشکی " والتر رید" ارتش دیدن و درباره مسائل مربوط به مراقبتهای بهداشتی با مسئولان این مرکز، گفتگو کرد.

سرهنگ " دان باکیو" با اشاره به اینکه، ارتش، 4 تحقیق را درباره مشکلات بهداشتی نظامیان آمریکایی در عراق و افغانستان انجام داده، گفت:" ما به این نتیجه رسیده ایم که کمبودهایی وجود دارد و در حال رفع آنها هستیم."

این در حالی بود که " برایان وایت من" یکی از سخنگویان پنتاگون( وزارت دفاع آمریکا )گفت:" رابرت گیتس وزیر دفاع آمریکا بسیار نگران است که ما هر کار ممکنی را برای افراد مجروح به محض آنکه بر می گردند، انجام دهیم نه فقط در جراحات جسمی بلکه در مشکلات روانی."

از سوی دیگر، بر اساس گزارش وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، سرویسهای بهداشت روانی ارتش آمریکا از پرسنل و پول کافی برای رسیدگی مناسب به تعداد رو به افزایش شمار نظامیانی که از عراق و افغانستان باز می گردند، برخوردار نیستند.

در این گزارش آمده است:" سیستم نظامی منابع ، پول و یا پرسنل کافی برای حمایت مناسب از سلامت روانی اعضای سرویس و خانواده های آنها در زمان صلح و در طول درگیری، در اختیار ندارد ."

بر پایه این گزارش، نتایج تحقیقات از نظامیان در حدود سه و 4 ماه پس از بازگشت از عراق و افغانستان نشان داد که 38 درصد از نظامیان و 31 درصد از نیروهای دریایی از بیماری های روانی رنج می برند.

کد خبر 504409

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha