پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۵۹

افزایش قیمت بلیت هواپیما تخلف است

افزایش قیمت بلیت هواپیما تخلف است

نایب رئیس فراکسیون اقتصاد سفر و زیارت مجلس گفت: از تعزیرات و کمیسیون عمران می‌خواهیم با افزایش قیمت بلیت هواپیما برخورد کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صداوسیما، رحمت الله نوروزی درباره افزایش قیمت بلیت هواپیما افزود: از وزارت راه و شهرسازی انتظار داریم به صورت جدی بر این افزایش قیمت‌ها، نظارت کند.

نوروزی اضافه کرد: وظیفه مجلس نظارت است و بر همین اساس از وزیر راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی برای افزایش قیمت بلیت هواپیما توضیح می‌خواهیم.

وی ادامه داد: قیمت بلیت هواپیما از تهران به شیراز و بالعکس ۳۶۰ درصد و تهران به مشهد ۲۰۰ درصد افزایش داشته است.

نایب رئیس فراکسیون اقتصاد سفر و زیارت مجلس گفت: در فراکسیون، نشست‌هایی برگزار و دلایل افزایش قیمت بلیت هواپیما را بررسی کردیم و اقدامات بعدی در قالب تحقیق، تفحص و سوال انجام خواهیم داد.

وی افزود: بسیاری از کشورها تولید ناخالص خود را بر پایه گردشگری برنامه‌ریزی کرده‌اند تا بهره‌مندی کامل از این صنعت داشته باشند.

وی اضافه کرد: ۴ هزار شغل مرتبط با حوزه گردشگری در کشور فعال است که متأسفانه شیوع بیماری کرونا مشکلات زیادی را در این بخش ایجاد کرده است.

کد خبر 5060258

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha