۲۰ آبان ۱۳۹۹، ۱۰:۴۴

خطاب به بورس تهران صادر شد؛

دستور ‌رییس سازمان بورس برای تعیین تکلیف نماد شستا

دستور ‌رییس سازمان بورس برای تعیین تکلیف نماد شستا

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: به شرکت بورس اوراق بهادار تهران اعلام شده تا هر چه سریعتر نماد شستا و سایر نمادهای متوقف را تعیین تکلیف کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، حسن قالیباف اصل، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: با توجه به توقف طولانی مدت نماد معاملاتی شستا، سازمان به شرکت بورس اوراق بهادار تهران اعلام کرد تا هر چه سریع‌تر این نماد و سایر نمادهای متوقف را تعیین تکلیف کند.

وی تاکید کرد: البته به این نکته باید توجه داشت که خود ناشرین حتماً باید فرآیند بازارگردانی و تداوم آن را مدنظر قرار دهند و در راستای نقدشوندگی سهام خود کوشا باشند، این موضوع یک اصل مهم در سرمایه گذاری است.

قالیباف اصل تصریح کرد: چنانچه ناشری این مهم را رعایت نکند، سازمان بورس و اوراق بهادار از اختیارات قانونی خود در راستای صیانت از حقوق سهامداران استفاده خواهد کرد.

کد مطلب 5067972

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۰:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۰
      0 0
      چرا واسه پالایش هیچ کاری نمی کنید بابا خسته شدیم چرا وعده یک ماه می دهید بعد عمل نمی کنید