به گزارش خبرگزاری مهر، محمدربیع احمدخانی در این مراسم با تأکید بر لزوم توجه تهدیدزدایی و فرصتآفرینی در شرایط حاکم بر کشور با توجه به شیوع ویروس کرونا، گفت: برای ترویج فرهنگ مطالعه در این ایام باید کتابخانه محوری را در فضای مجازی ترویج کنیم.
وی با تأکید بر استفاده از ظرفیت کتابهای الکترونیک در کتابخانههای عمومی اضافه کرد: باید بررسی کنیم که چطور می میتوانیم از ظرفیت کتابهای دیجیتال برای ارائه در کتابخانههای عمومی بهتر استفاده کنیم.
احمد خانی ضمن اشاره به ظرفیت کتابخانه عمومی حسینی زنجان افزود: این کتابخانه دارای ظرفیت بالایی به ویژه در حوزه کتابهای تخصصی حوزوی است.
سرپرست فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان از وجود ۸ هزار نسخه خطی در این کتابخانه خبر داد و گفت: امیدواریم افتتاح این کتابخانه زمینه ورود خیرین و افراد شاخص را در بحث کتابخانهسازی فراهم سازد.
معاون اداره کل کتابخانه های عمومی استان زنجان در این مراسم گفت: احداث و تجدید بنای کتابخانه حسینی در زیربنای ۴۳۳ مترمربع از محل کمکهای مسجد سید، اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای استان و تامین تجهیزات از سوی بنیاد علمی و آموزشی قلمچی محقق شده است.
سیروس نعمتی افزود: این کتابخانه پس از نزدیک ۱۳ سال تعطیلی، هفته کتاب امسال پذیرای علاقهمندان به کتاب و کتابخوانی میشود.
وی افزود: این کتابخانه متعلق به خاندان آیتالله سید محمد حسینی زنجانی است که تا همین سالهای اخیر به عنوان یک کتابخانه عمومی مشغول به فعالیت خود بود که در سال ۸۸ به دلیل ریزش بخشی از این کتابخانه، تعطیل شد و به مرمت آن اقدام شد که کار مرمت آن به پایان رسیده و در هفته کتاب افتتاح خواهد شد.
نعمتی ادامه داد: طبق برنامهریزی انجام شده این کتابخانه بهصورت عمومی استفاده خواهد شد و از بخش تخصصی نیز طلاب علوم دینی از آن استفاده خواهند کرد.
در این مراسم همچنین از کارت عضویت دانشمند هستهای «شهید مجید شهریاری» رونمایی شد و این کارت عضویت مربوط به تیرماه سال ۱۳۵۹ و دوران دانشآموزی شهید مجید شهریاری است.
قرار است، کارت عضویت شهید شهریاری به صورت تابلو در کتابخانه عمومی حسینی زنجان نصب و در معرض دید عموم قرار گیرد. مسجد و مدرسه جامع زنجان معروف به مسجد جامع سید مربوط به اوایل دوره قاجار است و در زنجان، جنوب سبزهمیدان واقع شده است. این اثر با نام «مسجد جامع سید (سلطانی)» در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ۱۳۴۲ با شماره ثبت ۱۰۵۶ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. این مسجد بهعلت برخورداری از قدمت و ارزش تاریخی، تحت نظارت ادارهکل میراث فرهنگی، مرمت و نگهداری میشود.
بخشی از این مسجد تاریخی و قدیمی مربوط به کتابخانه عمومی و تخصصی آن است که ۱۴ سال قبل به منظور بازسازی، تخریب شده و امروز پس از گذشت سالیان کار بازسازی آن به پایان رسیده است.
در این آئین کارت عضویت مرجع عالیقدر شیعه آیتالله سید محمد حسینی زنجانی نیز به وی تقدیم شد.
نظر شما