۶ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۲

از برنامه «تهرانگرد» پخش می شود؛

تماشای اماکن تاریخی و دیدنی از قاب شبکه پنج سیما

تماشای اماکن تاریخی و دیدنی از قاب شبکه پنج سیما

برنامه «تهرانگرد» این هفته به عمارت صبا و باغ شازده می رود و جاذبه های تماشایی آنجا را به تصویر می کشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شبکه پنج سیما، تازه ترین برنامه تلویزیونی «تهرانگرد» پنجشنبه ششم آذر به عمارت صبا و باغ شازده می رود و جاذبه های تماشایی آنجا را به تصویر می کشد. این برنامه با هدف معرفی عمارت صبا که از اماکن تاریخی تهران است پخش خواهد شد.  

باغ قدیمی خیابان صبا از معدود باغ های تاریخی باقی مانده در تهران است که قبل از احداث حصار ناصری ساخته شده و بنای عمارت تاریخی آن هم از جمله بناهای ارزشمند تهران محسوب می شود. سبک خاص معماری این باغ متعلق به دوران گذار از معماری قاجار یا معماری نوگرا است که این مهم، باغ و عمارت صبا را از سایر بناهای قدیمی تهران متمایز می کند.  

همچنین در بخش دیگر این برنامه سری به کوچه موتمن الاطباء خواهیم زد. موتمن الاطباء در محله عودلاجان واقع در قلب تاریخی شهر تهران قرار دارد. این کوچه در چهار راه سرچشمه به سمت میدان امام خمینی (ره)، خیابان پامنار روبروی مسجد ایت الله کاشانی قرار دارد.  

اما در بخش طبیعت گردی، به تماشای پاییز بوستان جنگلی چیتگر بنشینید و امکانات این بوستان را ارزیابی نمایید.  

«تهرانگرد» کاری از گروه تهران و شهروندی شبکه پنج سیما به تهیه کنندگی سجاد مشحون است که بصورت هفتگی هر پنج شنبه ساعت ۲۰ روی آنتن می رود و بعد از اخبار ایران و جهان ساعت ۲۴ و روز بعد ساعت ۱۳ بازپخش خواهد شد.

کد مطلب 5081187

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha