پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ آذر ۱۳۹۹، ۱۰:۱۸

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شمیرانات:

مدیریت ۲۳۰۰هکتار از پارک های شمال تهران به شهرداری ها محول می شود

مدیریت ۲۳۰۰هکتار از پارک های شمال تهران به شهرداری ها محول می شود

شمیرانات- رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شمیرانات گفت: مدیریت ۲۳۰۰هکتار از پارک های جنگلی شمال تهران به شهرداری ها محول می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن شکری صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس تکلیف قانونی و در راستای اقدامات ۹ گانه جهشی، ۲۳۰۰ هکتار از پارک های جنگلی شمال تهران شامل پارک های سوهانک، لتیان، یاس فاطمی، تلو و پارک های چهارگانه گلابدره، آبک، نیلوفر و کهف الشهداء در قالب ماده ۳ به شهرداری ها احاله مدیریت بهره وری می شود.

شکری به دیگر اقدامات جهشی سال جاری در قالب طرح ۹ در ۹۹ اشاره کرد و افزود: با توجه به اهمیت حفظ عرصه های ملی، اجرای طرح کاداستر اراضی ملی و دولتی به جد در دستور کار قرار دارد و از ۱۴۰ هزار هکتار عرصه های ملی شهرستان شمیرانات تاکنون ۸۰ هزار هکتار آن زیر پوشش طرح کاداستر و اطلاح هندسی قرار گرفته که برای ۳۰ هزار هکتار از این اراضی اسناد تک برگ صادر شده است و صدور اسناد تک برگ برای مابقی این اراضی در دست انجام می باشد.

وی ارتقاء پوشش حفاظتی را از دیگر اقدامات جهشی برشمرد و در این باره اظهار داشت: به منظور ارتقاء ضریب حفاظتی و بازگشت اقتدار حفاظتی به عرصه های منابع طبیعی پهنه بندی عرصه های منابع طبیعی شهرستان شمیرانات به مناطق بحرانی و نیمه بحرانی در نظر گرفته شده که این پهنه ها از لحاظ سطح عرصه، تعداد پلاک های ثبتی، شهر و روستاهای واقع در عرصه، میزان تصرفات سنوات گذشته، مرغوبیت و ارزش افزوده اراضی و همچنین وضعیت پوشش گیاهی به ۵ منطقه تقسیم می شوند که حفاظت هر منطقه تحویل مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی خواهد شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شمیرانات گفت: مدیریت و بهره برداری مراتع از دیگر اقدامات ۹ گانه جهشی است که در دست انجام است که برای همین منظور به بهره برداران و صاحبان پروانه چرا اعلام شده تا هرچه سریعتر نسبت به تهیه طرح اقدام و بهره بردارانی که به عنوان مجریان طرح های مرتعداری فعالیت می کنند نسبت به روزرسانی و اعمال اصلاحات لازم اقدام نمایند.

شکری به توسعه دولت الکترونیک به عنوان اقدامی دیگر در قالب طرح ۹ در ۹۹ اشاره کرد و بیان داشت: به منظور تسریع در انجام امور و جلوگیری از هرگونه خطا و سوء استفاده های احتمالی بسیاری از اقدامات منابع طبیعی شهرستان شمیرانات از قبیل ثبت نام همیار طبیعت، تمدید الکترونیکی عوارض مربوط به چرای دام و پاسخگویی به استعلامات به صورت الکترونیک در حال انجام می باشد.

وی خاطر نشان کرد: در خصوص تشخیص، تعیین حدود و آگهی ذخیره گاه های جنگلی تاکنون ۷ منطقه ذخیره گاهی به مساحت ۱۶۰۰ هکتار واقع در مناطق رودک، حاجی آباد- اوشان، کلوگان، آبنیک، فشم، ایگل و گاوچال شناسایی شده و مابقی مراحل در حال انجام است و ذخیره گاه نارون به مساحت ۴۰ هکتار سابقاً در منطقه زایگان شناسایی و آگهی آن نیز منتشر شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: توسعه و تقویت صندوق های منابع طبیعی موجب توان افزایی و ارتقاء مشارکت بهره برداران و مجریان طرح های منابع طبیعی و آبخیزداری می شود که این اقدام نیز با استفاده از ظرفیت های قانونی در دستور کار قرار دارد.

شکری به اخذ حقوق دولتی اشاره کرد و در این باره افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۹۶۰ میلیون ریال درخصوص خسارات وارده به عرصه های منابع طبیعی به واسطه اجرای طرح های عمومی و عمرانی و همچنین تصرفات اراضی ملی اخذ شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان شمیرانات اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوان داری را به عنوان طرح محوری سال جاری بیان کرد و ابراز داشت: با توجه به سابقه سیل خیزی در سطح این شهرستان و به منظور کنترل سیلاب و فرسایش خاک، امسال هم عملیات آبخیزداری با اعتباری حدود ۴.۵ میلیارد تومان ازمحل صندوق توسعه ملی در حوزه های آبخیز سد لتیان و شمال تهران اجرائی خواهد شد.

کد خبر 5094396

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha