پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۳:۰۸

در حاشیه نمایشگاه صنایع هوانوردی هند؛

وزیر دفاع: به دنبال ارتقای فناوری جنگنده‌های خود هستیم

وزیر دفاع: به دنبال ارتقای فناوری جنگنده‌های خود هستیم

وزیر دفاع گفت: با تلاش‌های متخصصین صنعت هوایی به محصولات بومی مانند جنگنده سبک کوثر و جنگنده ‌آموزشی یاسین، انواع بالگردها و پهپادها دست یافته‌ایم و به دنبال ارتقای فناوری‌های آن هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرتیپ حاتمی در حاشیه نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوانوردی هند، گفت: نمایشگاه بین‌المللی صنایع هوایی نشان می‌دهد که کشور هند یک حرکت جدی و فناورانه‌ای در حوزه صنعت هوایی آغاز کرده است و از توانمندی‌های خود و بخش خصوصی نیز در جهت پیشرفت‌های چشمگیر استفاده می‌کند.

وی تصریح کرد: در صنعت هوایی علی‌رغم تحریم‌های ظالمانه نظام سلطه به دستاوردهای بسیار خوبی در ایران اسلامی رسیده‌ایم و طی سال‌های اخیر به محصولات بومی خوبی با تلاش جوانان برومند ایران اسلامی و متخصصین صنعت هوایی دست پیدا کردیم که از نمونه‌های آن جنگنده سبک کوثر و جنگنده پیشرفته آموزشی یاسین و انواع بالگردها و پهپادهاست که به دنبال ارتقای فناوری‌های آن هستیم.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تاکید کرد: افق و چشم‌انداز خوبی را در صنعت هوایی ایران اسلامی با همت و پشتکار متخصصین متعهد ایران اسلامی شاهد هستیم و امیدواریم با سرعت هرچه بیشتر به سمت تکنولوژی‌های پیشرفته حرکت کنیم.

کد خبر 5138164

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha