به گزارش خبرنگارمهر، تیم ملی کشورمان درگروه نخست روزگذشته دراولین بازی خود درحالی برابرقهرمان اروپا به یک پیروزی قاطع دست پیدا کرد که منصور زادون سرگروه خود را دراختیار نداشت.
درهمین گروه ایتالیا برابرکوبا به میدان رفت که با برتری 3 بر صفر (27 بر25 ، 25 بر16 و 25 بر17) مارتینو با 13 ، برونو و ماروتی هرکدام با 10 امتیاز بیشترین نقش را در پیروزی تیم ملی ایتالیا داشتند. درتیم کوبا که 23 امتیاز را روی اشتباهات فردی به حریف واگذار کردند "سیرا سانچز" کاپیتان این تیم با 14 امتیاز برتر از دیگز یاران خود بازی کرد.
درگروه یک ژاپن مقابل چشم هواداران میزبان درکازابلانکا 3بریک ازسد مراکش گذشت. چشم بادامیها گیم های اول، دوم و سوم را با نتایج 25 بر23 ،25 بر16 و 25 بر17 به سود خود خاتمه دادند و تنها گیم سوم را 22 بر25 به حریف واگذار کردند. درتیم ژاپن که 31 امتیاز را روی اشتباهات انفرادی حریف گرفت " یاکو دیاسوکی" با کسب 20 امتیاز موثر تریت بازیکن زمین بود.
اما حادثه بزرگ روز نخست در گروه دوم روی داد. جائیکه روسیه توانست قهرمان دوره قبل یعنی برزیل را 3 بر یک شکست دهد. روسیه کار را با قدرت آغاز کرد و گیم اول را با درخشش" دنیس دریاکوف " و " ماکسیم میخائیلوف" 28 بر26 به سود خود خاتمه داد. اما گیم دوم این طلایی پوشان بودند که روی دریافت خوب و بازی عالی " تیاگو" و " ویلیام کاستا" حریف را 25 19 شکست داد و کار را به تساوی کشاند ولی در دو گیم بعدی روسها به خوبی از ضعف دریافت در زمین برزیل استفاده کردند و با دفاع روی تور خوب خود 27 بر25 و 25 بر13 قهرمان دوره قبل را وادار به تسلیم کرده و اولین شگفتی مسابقات را رقم زدند.
درهمین گروه آرژانتین پس از آنکه گیم نخست را 25 بر16 به حریف واگذار کرد درسه گیم متوالی و با نتایج مشابه 25 بر23 حریف خود را شکست داد.
اما طولانی ترین بازی روز نخست را دو تیم مصر و آمریکا برگزار کردند. در بازی که 127 دقیقه به طول انجامید مصریها با بازی خوب کامل محمد و الدبوسی دو یار 201 سانتیمتری خود دو گیم اول را با نتایج 17 بر25 و 26 بر28 به سود خود خاتمه دادند ولی نتوانستند برتری خود را حفظ کنند و در حالیکه گیم سوم هم 14 بر7 از حریف خود پیش بودند با افزایش ضریب اشتباهات انفرادی و کم تجربگی خود نه تنها از برتری محسوس خود دراین گیم سودی نبردند بلکه در سه گیم متوالی و با نتایج 25 بر16 ، 25 بر22 و 18 بر16 بازی را به حریف واگذار کردند. ویلیام پریک با کسب 24 امتیاز ستاره میدان بود
برنامه بازیهای روز دوم : یکشنبه 17/04/86
گروه اول:
* ژاپن – کوبا ساعت 30/13
* ایران – ایتالیا ساعت 30/19
* مراکش – بلغارستان ساعت 22
گروه دوم:
* مصر – اسلوونی ساعت 30/13
* روسیه – آمریکا ساعت 30/19
* برزیل – آرژانتین ساعت 22
برنامه بازیهای روزسوم دوشنبه 18/04/86
گروه اول :
* بلغارستان – ژاپن ساعت 30/13
* کوبا – ایران ساعت 30/19
* ایتالیا – مراکش ساعت 22
گروه دوم :
* آرژانتین – مصر ساعت 30/13
* آمریکا – برزیل ساعت 30/19
* اسلوونی – روسیه ساعت 22
ساعت بازیها به وقت تهران است.


نظر شما