پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۹:۳۴

مدیرکل بانوان استانداری خوزستان خبر داد:

اجرای پویش بانوی مهربانی در خوزستان

اجرای پویش بانوی مهربانی در خوزستان

اهواز- مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان از جمع آوری کتاب و اسباب‌بازی برای کودکان مناطق کمتر برخوردار در قالب اجرای پویش بانوی مهربانی در خوزستان خبر داد.

زینب پارسا فخر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پویش «بانوی مهربانی» کتاب و اسباب‌بازی برای کودکان بی‌بضاعت جمع آوری می‌شود.

وی افزود: این طرح همزمان با روز ولادت حضرت فاطمه الزهرا (س) آغاز شد و تا ۱۵ اسفند ادامه دارد؛ بعد از اتمام طرح نیز کتب و اسباب‌بازی‌های جمع آوری شده قبل از سال نو بین کودکان نیازمند توزیع می‌شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان با تأکید بر نقش سازمان‌های مردم‌نهاد در توسعه عدالت اجتماعی و محرومیت‌زدایی، تصریح کرد: اجرای پویش از سوی این اداره کل و همچنین با استفاده از ظرفیت یکی از سازمان‌های مردم‌نهاد انجام می‌شود.

پارسا فخر با اشاره به اینکه مناطق کمتر برخوردار در اولویت اجرای برنامه و طرح‌های اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان قرار دارد، یادآور شد: به طور قطع مناطق کم برخوردار و کمتر توسعه یافته نیازمند حمایت و نگاه ویژه‌ای هستند که تلاش می‌کنیم تا با حمایت خیران، سازمان‌های مردم‌نهاد و همچنین از طریق هماهنگی و هم‌افزایی بین همه دستگاه‌های متولی امور بانوان و خانواده بتوان خدمات مطلوب‌تری را در مناطق کمتر برخوردار و غیر برخوردار ارائه دهیم.

کد خبر 5139707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha