به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمود ملاباشی صبح امروز در افتتاحیه پنجمین دوره جشن دانش آموختگان غیر ایرانی و دومین جشنواده فرهنگ ملل در دانشگاه علم و صنعت ایران با بیان این مطلب افزود: هم اکنون 865 دانشجو از 69 کشور جهان در 42 دانشگاه کشور در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حال تحصیل هستند.
ملاباشی در خصوص تقاضاهای تحصیل در ایران از سوی دانشجویان غیر ایرانی اظهار داشت: 483 فقره تقاضا از 47 کشور در سال گذشته در شورای بورس مطرح شد که 237 مورد به صورت تقاضای بورسیه از وزارت علوم و بهداشت، طرح بازسازی افغانستان، مجمع جهانی اهل بیت، موسسه خردورزان، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ارائه شده است. همچنین 95 تقاضا غیر بورسیه بوده و با 151 تقاضا نیز به دلیل عدم احراز شرایط موافقت نشده است.
معاون دانشجویی وزیر علوم در تشریح تسهیلات اداره کل دانشجویان خارج وزارت علوم به دانشجویان غیر ایرانی، یادآور شد: پرداخت کمک هزینه تحصیلی تا سقف 150 هزار تومان، ارائه تسهیلات بیمه خدمات درمانی به دانشجویان و خانواده های آنها و ارائه ودیعه مسکن تا سقف 20 میلیون ریال به متاهلینی که خوابگاه ندارد به عنوان بخشی از تسهیلات به دانشجویان غیر ایرانی قابل طرح است.
وی افزود: رسیدگی به امور کنسولی در اداره دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم، اردوی سیاحتی تفریحی نوروزی، پرداخت کمک هزینه معیشتی به دانشگاهها برای این دانشجویان و افزایش 4 برابری آن در سالهای گذشته، اختصاص خوابگاه به تمامی دانشجویان مجرد و تا حد امکان به دانشجویان متاهل نیز بخش دیگری از فعالیت ها جهت رفاه دانشجویان غیر ایرانی است.


نظر شما