۲۰ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۴۰

در حوزه هنری؛

کتاب «تجسم حماسه» رونمایی می‌شود

کتاب «تجسم حماسه» رونمایی می‌شود

نشست رونمایی از کتاب «تجسم حماسه» (درسگفتارهایی در شناخت هنرهای تجسمی انقلاب اسلامی) در حوزه هنری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب تجسم حماسه، مجموعه درسگفتارهایی است که در حوزه‌های گوناگون هنرهای تجسمی انقلاب توسط هنرمندان و اساتید نسل اول هنر انقلاب ارائه شده است.

این کتاب که به کوشش محمدعلی رجبی دوانی و به همت پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی تهیه شده و توسط انتشارات سوره مهر روانه بازار شده است، در ۹ فصل هنرهای نقاشی، عکاسی، نقاشی دیواری، گرافیک (پوستر و نشان)، کاریکاتور، مجسمه‌سازی، تصویرسازی و نگارگری انقلاب را مورد بررسی و تأمل قرار می‌دهد.

این نشست با حضور محمدعلی رجبی دوانی، سید مسعود شجاعی طباطبایی، سیدحمید شریفی آل هاشم، طاهر شیخ الحکمایی، محمدکاظم حسنوند، پرویز اقبالی، سیدعباس میرهاشمی و سیدحسین شهرستانی، سه‌شنبه ۲۱ بهمن ساعت ۱۵ تا ۱۷ در پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی واقع در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

کد خبر 5142026

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha