پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۰ بهمن ۱۳۹۹، ۱۸:۴۷

فرمانده انتظامی ایلام خبر داد؛

رفع تصرف اراضی ملی به ارزش ۷۰ میلیارد ریال در ایلام

رفع تصرف اراضی ملی به ارزش ۷۰ میلیارد ریال در ایلام

ایلام-فرمانده انتظامی استان ایلام از کشف و رفع تصرف یک هزار مترمربع از اراضی ملی به ارزش ۷۰ میلیارد ریال در شهر ایلام خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دلاور القاصی مهر اظهار کرد: در پی اخبار و اطلاعات واصله مبنی بر زمین خواری در یکی از محله‌های شهر ایلام موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی به عمل آمده مشخص شد، افرادی با شیوه و شگرد تخریب منابع و حصار کشی اراضی ملی اقدام به تصرف میزان یک هزار متر مربع از اراضی ملی کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش این اراضی را ۷۰ میلیارد ریال تعیین کرده‌اند، ادامه داد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی پس از هماهنگی با مرجع قضائی و با همکاری یگان حفاظت مسکن و شهرسازی نسبت به اقدامات قانونی در خصوص رفع تصرف از زمین اقدام کردند.

فرمانده انتظامی استان به عزم راسخ پلیس و دستگاه قضائی در برخورد با پدیده زمین خواری تاکید کرد و گفت: در همین راستا با تشکیل تیمی ویژه در اداره مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس امنیت اقتصادی استان برخورد با زمین خواری به صورت ویژه دنبال می‌شود.

کد خبر 5142550

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha