به گزارش خبرنگار مهر، حسن درویشیان صبح شنبه در سفر به یاسوج و در بازدید از واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی این شهر افزود: واحدهای راکد و غیر فعال، سرمایهها و ظرفیتهایی هستند که باید پیگیری شوند تا این ظرفیتها فعال شده و هم باعث افزایش اشتغالزایی شوند و هم بهره وری بیشتر برای استان و کشور به دنبال داشته باشند.
وی اظهار کرد: یکی از واحدهای بازدید شده در شهر یاسوج، واحد تولید باطری بوده که اکنون تعطیل است و از سال ۹۴ به تملک بانک در آمده است، به دلیل اینکه سرمایه گذار نتوانسته تعهدات بانکی را انجام دهد.
درویشیان تصریح کرد: در راستای احیای این واحد، اقدامی صورت نگرفته و این چند سال، واحد راکد و غیر فعال مانده است.
وی بیان کرد: یکی دیگر از واحدهای بازدید شده، واحد نیمه کاره سردخانه میوه است که باید سالها پیش راه اندازی میشد.
درویشیان افزود: با توجه به ظرفیتی که استان کهگیلویه و بویراحمد برای تولید محصولات کشاورزی دارد و ۱۳۰ هزار تن ظرفیت تولید سیب و محصولات دیگر استان است، وجود سردخانه ضروری است، در حالی که ظرفیت فعلی سردخانه در استان ۱۵۰۰ تن است و این واحد میتوانست بخشی از نیازهای استان را مرتفع کند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه به دلیل عدم انجام تعهدات برخی از واحدها به تملک بانکها در می آیند، گفت: تاکید قوه قضائیه بر این است که حتماً واحدهای تولیدی تا جایی که امکان دارد احیا شده و به مالک اصلی بازگردد.
وی افزود: اگر امکان این امر فراهم نیست بانکها باید آن را فعال کنند و این واحد تولیدی که سرمایه ملی است نباید راکد و غیر فعال بماند.
درویشیان اظهار داشت: برای ورود به بحث راکد بودن واحدها نیز باید علل راکد بودن این واحدها پیگیری و اگر بخشی به دلیل مقررات باشد باید اصلاح مقررات انجام شود و یا اگر ضرورت هماهنگی بین دستگاههای اجرایی و بانکها لازم باشد، این نیز انجام گردد.
وی افزود: باید علل راکد بودن بررسی شود و اگر کوتاهی از ناحیه دستگاههای اجرایی باشد، پیگیریهای لازم برای رفع مشکل انجام گیرد.
نظر شما