پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ اسفند ۱۳۹۹، ۱۱:۴۳

دبیر جشنواره «مکتب عشق»:

ارسال ۲۰۰۰ اثر به دبیرخانه «مکتب عشق»/ ۲۵ اثر برگزیده شدند

ارسال ۲۰۰۰ اثر به دبیرخانه «مکتب عشق»/ ۲۵ اثر برگزیده شدند

رشت- دبیر جشنواره «مکتب عشق» با اشاره به ارسال ۲ هزار اثر از سراسر استان به دبیرخانه این جشنواره، گفت: ۲۵ اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، صبح دوشنبه مراسم اختتامیه جشنواره تولید محتوای چند رسانه‌ای «مکتب عشق» با محوریت سیره عملی و اخلاقی و وصیت نامه شهید حاج قاسم سلیمانی، در سالن همایش دبیرستان فاطمه الزهرا (س) رشت برگزار شد.

معاون پرورشی اداره کل آموزش و پرورش گیلان در این مراسم با اشاره به جایگاه شهید حاج قاسم سلیمانی در میان ملت ایران و ملت‌های مسلمان به ویژه محور مقاومت، اظهار کرد: سردار سلیمانی تنها یک شخص نبود بلکه یک ملت بود.

جمیل عباسی غریب در ادامه با ابزار خوشحالی از حضور پر رنگ جوانان در این جشنواره، اظهار کرد: این نشان دهنده دغدغه مند بودن جوانان در حوزه فرهنگی در سطح استان گیلان است.

وی با بیان اینکه استقبال خوب مردم و دانش آموزان نشانه علاقه اقشار مختلف جامعه به ویژه به سردار سلیمانی است، افزود: در ایام شهادت این سردار رشید اسلام شاهد بودیم همه اقشار با هر تفکر و دیدگاه سیاسی حضور یافتند و در مدارس نیز این عشق و ارادت به سردار سلیمانی موج می‌زد.

ارسال ۲۰۰۰ اثر به جشنواره «مکتب عشق»

در ادامه دبیر جشنواره «مکتب عشق» با بیان اینکه این جشنواره با هدف ارتقای فرهنگی و ترویج فرهنگ و آموزه‌های مکتب «حاج قاسم» در سطح جامعه برگزار شد، اظهار کرد: این جشنواره با استفاده از زبان هنر و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش گیلان و دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.

مسلم کریمی با اشاره به اینکه جشنواره «مکتب عشق» در سه مقطع ابتدایی، متوسطه و فرهنگیان و در ۱۳ رشته برگزار شد، گفت: بیش از دو هزار اثر هنری از سراسر استان به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

وی ادامه داد: بعد از داوری آثار ارسال شده توسط سازمان رسانه‌ای اوج ۲۵ اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند.

کریمی با تأکید بر ضرورت تداوم برگزاری چنین اقدامات جهادی و فرهنگی، گفت: در صورت عدم توجه به فعالیت‌های فرهنگی در این بخش باید پاسخگو شهدا باشیم.

کد خبر 5164589

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha