پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۴۲

امام جمعه دلوار:

علاج مشکلات کشور روی کار آمدن دولتی کارآمد با تفکر انقلابی است

علاج مشکلات کشور روی کار آمدن دولتی کارآمد با تفکر انقلابی است

بوشهر - امام جمعه دلوار گفت: علاج مشکلات کشور روی کار آمدن دولتی کارآمد با تفکر انقلابی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی زاهددوست در خطبه‌های امروز دلوار با تبریک اعیاد شعبانیه و پیشاپیش سال جدید شمسی اظهار داشت: در سالی که از طرف رهبر معظم انقلاب سال جهش تولید نام گرفت.

وی اضافه کرد: هرچند در برخی حوزه‌ها مانند صنعت دفاعی و صنایع بهداشتی و غذایی؛ لوازم خانگی شاهد رونق و جهش تولید بودیم اما در بسیاری از رشته‌های صنعت متأسفانه انتظارات لازم برآورده نشده است.

حجت الاسلام زاهد دوست افزود: برخی از عقب‌ماندگی‌ها بخاطر شرایط کرونایی است اما در بسیاری از عرصه‌ها وجود موانع دیگری و سو مدیریت سر راه جهش تولید را گرفت.

امام جمعه دلوار با بیان اینکه در سال ۹۹ اقتصاد کشور، در محاصره مثلث شوم کرونا و بی تدبیری و تحریم بود افزود: مردم صبور و شکیبای ایران اسلامی همزمان با این سه ضلع منحوس مقابله کردند و نجیبانه صبر و مقاومت نمودند.

امام جمعه دلوار در ادامه مدیریت منفعلانه مسئولان اجرایی کشور، برنامه‌ریزی‌های مبهم در بازار بورس و سرمایه، اجرای سیاست‌های غلط در بازار ارز و طلا، نظارت ناقص و ناهماهنگ در تنظیم بازار، عدم نظارت در صادرات و واردات هدفمند، عدم مقابله با پدیده شوم دلالی‌گری در بازار، و گره‌زدن اقتصاد کشور به برجام و دل بستن به وعده‌های پوچ آمریکا و اروپا، را از عوامل آشفتگی و درهم ریختگی معیشت مردم و اقتصاد کشور در سال ۹۹ برشمرد.

حجت الاسلام زاهد دوست تاکید کرد: سال ۹۹ سال اوج‌گیری تحریم ظالمانه دشمن و فشار حداکثری آمریکا بود. که در بخشی از عرصه‌های اقتصاد و معیشت خود را نشان داد و دشمن، با اعمال ۲۳ بار ابزار تحریم، قرار بود فشار حداکثری اقتصادی را به آشوب‌های اجتماعی و ناامنی‌منجر نماید اما با کیاست و تدبیر حکیمانه رهبر انقلاب اسلامی و صبر و مقاومت انقلابی ملت ایران سال ۱۳۹۹ تبدیل به سال شکست فشار حداکثری آمریکا گردد.

امام جمعه دلوار با اشاره به انتخابات ۱۴۰۰ افزود: این انتخابات هم برای مردم و نظام اسلامی و از آن طرف برای غربی‌ها بسیار مهم جوایز اهمیت است.

حجت الاسلام زاهد دوست تاکید کرد: از نگاه تحلیل‌گران، ایران اسلامی امروز از سه مؤلفه مهم قدرت یعنی فن‌آوری هسته‌ای، قدرت موشکی، عُمق استراتژیک برخوردار است و آنچه این پازل اقتدار را تکمیل خواهد کرد، «اقتصاد قوی و کار آمد» است.

خطیب جمعه دلوار خاطر نشان کرد: تنها چالشی که امروز ایران اسلامی با آن مواجهه است، موضوع تحریم‌ها و وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم است که علاج آن هم روی کار آمدن دولتی کارآمد و با تفکر انقلابی است.

امام جمعه دلوار با بیان اینکه راه مقابله با تحریم‌ها، تلاش برای «خنثی‌سازی» و بی اثر کردن تحریم‌هاست افزود: خنثی‌سازی و بی اثر کردن تحریم‌ها هم محقق نخواهد شد مگر از رهگذر «اقتصاد قوی» و راه دست‌یابی به آن نیز، اجرای دقیق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.

حجت الاسلام زاهد دوست تاکید کرد: غربی‌ها خوب می‌دانند آنچه می‌تواند این پازل چهارم اقتدار یعنی اقتصاد قوی را تکمیل کند، روی کار آمدن دولتی انقلابی و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، «دولت حزب‌اللهی» است.

امام جمعه دلوار با بیان اینکه روی کار آمدن دولت انقلابی، برای غربی‌ها فوق‌العاده هراس‌انگیز است تاکید کرد: به نظر بنده تکلیف ملی و دینی همه ما این است که همه دوستداران ایران و نظام اسلامی در این دوره علاوه بر تلاش برای مشارکت حداکثری، برای روی کار آمدن دولتی با تفکر انقلابی همت و تلاش کنند و زمینه تحقق آن را فراهم‌کنند چرا که زمان میدان داری تفکر غیر انقلابی و التماسی و تفکر غرب زده و تفکر اشرافی گری به سر آمده و مردم همه گرفتاری‌ها و مشکلات خود را ناشی از سو مدیریت این تفکر غیر انقلابی می‌دانند و تفکر انقلابی منجی اقتصاد کشور و گرفتاری‌های مردم خواهد بود.

کد خبر 5173199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha