پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ فروردین ۱۴۰۰، ۱۲:۲۹

همزمان با وضعیت نارنجی؛

برگزار کنندگان مراسم در بهارستان به مراجع قضائی معرفی می شوند

برگزار کنندگان مراسم در بهارستان به مراجع قضائی معرفی می شوند

بهارستان- فرماندار بهارستان از اعمال محدودیت‌های کرونایی وضعیت نارنجی در این شهرستان خبر داد و گفت: برگزار کنندگان مراسم در بهارستان به مراجع قضائی معرفی می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی تمهیدی پیش از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بهارستان در وضعیت نارنجی قرار دارد اظهار داشت: از امروز تمام محدودیت‌های وضعیت نارنجی در سطح شهرستان اعمال می‌شود.

وی افزود: با توجه به تراکم بالای جمعیت، شرایط شهرستان بهارستان به گونه‌ای است که وقوع پیک‌های شدید کرونایی متصور می‌باشد. از این رو رعایت دقیق دستورالعمل‌ها و مصوبات ستاد مبارزه با کرونا متناسب با شرایط نارنجی از ضرورت دو چندانی برخوردار است.

فرماندار بهارستان بر تشدید نظارت بر رستوران‌ها، مراکز عرضه غذا و مواد غذایی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای تاکید کرد و افزود: کنترل مراکز خرید و تجمع، نظارت بر رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی، ارائه آموزش و بازدیدهای مشترک به منظور اعمال محدودیت‌های در شرایط نارنجی از جمله مواردی است که می‌بایست عملیاتی شود.

تمهیدی با بیان اینکه فعالیت مشاغل گروه ۳ و ۴ تا اطلاع ثانوی ممنوع است، عنوان داشت: به دلیل نارنجی شدن شهرستان مشاغل سه و چهار از جمله فعالیت همه سالن‌های ورزشی، آرایشگاه‌های زنانه، چایخانه‌ها و کافه‌ها ممنوع است.

وی افزود: برگزاری هر گونه مراسم ترحیم و عروسی، مسابقات و مراسم‌هایی که منجر به تجمعات شود ممنوع است و برگزار کنندگان مراسم به مراجع قضائی معرفی خواهند شد.

فرماندار بهارستان گفت: فعالیت غذاخوری‌ها و رستوران‌ها فقط به صورت بیرون بر بوده و باید از پذیرش مشتری خودداری کنند.

رئیس ستاد مدیریت و مقابله با ویروس کرونای شهرستان بهارستان در پایان یادآور شد: بر اساس بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور ادارات ارائه دهنده خدمات ضروری با حضور ۷۰ درصد و سایر ادارات با حضور ۵۰ درصد پرسنل ارائه خدمت خواهند کردند.

کد خبر 5182617

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha