به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه فضای مجازی، عمده این قراردادها در قالب ترجمه کتاب و اقدامات پژوهشی بوده و برخی از آنها نیز در قالب تحلیل سناریوهای مختلف است.
بررسی چالشهای فضای مجازی در حوزه بین الملل، برگزاری نشستهای علمی و تخصصی، ارائه خدمات کارشناسی تخصصی و مشاوره پژوهشی در موضوعات فضای مجازی، تحلیل سناریوهای مواجهه و شناسایی فرصتها و تهدیدهای ایران در فضای مجازی بخشی از قراردادهای منعقد شده پژوهشگاه فضای مجازی در سال ۹۹ بوده است.
در عین حال ترجمه و تولید محتوای انگلیسی در موضوعات فضای مجازی نیز از دیگر عنوانهایی بود که در سال گذشته در قالب قرارداد با پژوهشگاه فضای مجازی مورد بررسی قرار گرفت.
پژوهشگاه فضای مجازی با هدف پشتیبانی علمی و پژوهشی از شورای عالی و مرکز ملی فضای مجازی و ارائه پیشنهادات سیاسی، راهبری و کاربردی به مسئولان کشور در حوزه فضای مجازی تأسیس شده است.
بخشی از وظایف این پژوهشگاه هدایت پژوهشهای فضای مجازی در عرصه سیاستگذاری و اجرایی، پایش و ارزیابی مستمر وضعیت فضای مجازی، طراحی مدل حکمرانی تحول دیجیتال و فضای مجازی و حمایت هدفمند از ایدهها و طرحهای پژوهشی، آثار، تالیفات و پژوهشگران فضای مجازی است.
نظر شما