پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۴۳

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان:

اسم خاطیان دریافت واکسن پاکبانان آبادانی به مراجع قضائی اعلام شد

اسم خاطیان دریافت واکسن پاکبانان آبادانی به مراجع قضائی اعلام شد

آبادان- رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: اسامی افراد خاطی شهرداری این شهرستان که از سهمیه واکسن پاکبانان استفاده کرده بودند، به مراجع قضائی اعلام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، شکرالله سلمان زاده ظهر امروز شنبه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: حسب دستور مقام عالی وزارت که در نامه‌ای به ما ابلاغ شد، اسامی این افراد به مقامات قضائی کتباً اعلام شد؛ همچنین با افراد خاطی در حوزه دانشکده علوم پزشکی آبادان برخورد صورت گرفت و بعضی از این افراد با دستور مستقیم وزیر بهداشت عزل شدند.

وی افزود: طبق دستور یاد شده معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان، رئیس مرکز بهداشت آبادان و مسئول واحد پیشگیری از بیماری‌های این مرکز بعد از این اتفاق عزل شدند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه ۱۵ نفر از افراد شامل کارکنان و مدیران شهرداری اقدام به تزریق واکسن سهمیه داده شده برای پاکبانان کرده بودند، ادامه داد: بعد از اینکه متوجه تزریق افراد غیر مرتبط شدیم، تزریقات را به طور موقتی متوقف کردیم و پس از آنکه شفاف‌سازی به صورت کامل صورت گرفت حتماً واکسن به سایر پاکبانان شهرستان آبادان تزریق خواهد شد.

سلمان زاده تأکید کرد: بیماران خاص مثل دیالیزی‌ها یا افراد سرطانی سهمیه واکسن مخصوص به خود را دارند و نیازی نیست که ما از سهمیه پاکبان‌ها برای آنها استفاده کنیم.

کد خبر 5191294

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مهدی IR ۱۶:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
      0 1
      چرا بعضی از این مدیران ما بی انصافا . پدر من 90 سالشه و تو خونه قرنطینست ولی هنوز واکسن نزده