پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ تیر ۱۳۸۶، ۱۳:۳۱

الزهار فاش کرد:

کشف اسناد محرمانه درباره همکاری آمریکا برای ترور رهبران حماس

کشف اسناد محرمانه درباره همکاری آمریکا برای ترور رهبران حماس

جنبش حماس در پی به دست گرفتن کنترل نوار غزه از چهاردهم ماه ژوئیه سال جاری اسناد محرمانه و امنیتی را به دست آورده است که از همکاری و هماهنگی سرویسهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین به ریاست ابومازن و آمریکا برای ترور رهبران این جنبش خبر می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الخلیج چاپ امارات، "محمود الزهار" یکی از رهبران برجسته حماس عصر روز یکشنبه در یک سمینار سیاسی در مرکز نوارغزه در این رابطه اظهار داشت : جنبش حماس اسناد محرمانه ای را کشف کرده  است که نشان می دهد برخی مقامهای آمریکایی و فلسطینی در نشستی راههای بهبود توانمندیهای جاسوسی و اطلاعاتی سرویسهای امنیتی فلسطین با هدف کنترل رهبران برجسته حماس را مورد بحث و بررسی قرار داده اند.

یکی از مهمترین این اسناد به سال 1998 بر می گردد که در آن آمریکا برخی شخصیتهای فلسطینی را به توانمندیهای جاسوسی با هدف کنترل "عبد العزیز رنتیسی" از رهبران برجسته حماس مجهز کرده بود.رژیم صهیونیستی توانست پس از چندین عملیات ناموفق تروریستی، رنتیسی را در هفدهم آوریل 2004 به شهادت برساند.

در این اسناد همچنین به همکاری سرویسهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی با هدف ترور "اسماعیل هنیه" نخست وزیر دولت وحدت ملی، "احمد الجعبری" جانشین فرمانده کل گردانهای قسام و شهید "ابراهیم المقادمه" که در سال 2003 توسط رژیم صهیونیستی ترور شد اشاره می کند.

الزهار همچنین از کشف یک سند محرمانه دیگر خبر داد که از سوی مرکز موسوم به دار الفتوی و البحوث الاسلامیه صادر شده و در اختیار ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین قرار گرفته بود. این سند حاوی اطلاعاتی تحریک آمیز و دروغین علیه حماس است.

در همین راستا پایگاههای اینترنتی وابسته به گردانهای قسام نیز از کشف سند رسمی صادره از سرویسهای اطلاعات عمومی در شمال نوارغزه خبر دادند که ثابت می کند این سرویسها در کنترل انبارهای سلاح حماس و جمع آوری اطلاعاتی در این رابطه دست داشته اند. 

لازم به ذکر است، چندی پیش نیزسایت اینترنتی Palestine times با انتشار سندی که دارای سربرگ تشکیلات خودگردان حوزه ریاست و با مهر فوق محرمانه است، فاش کرد که سرویس های امنیتی این تشکیلات یک روز پیش از تسلط کامل حماس بر غزه قصد انجام کودتای نظامی علیه دولت وحدت ملی داشتند که با اقدام حماس غافلگیر شدند.

کد خبر 519290

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha