پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۳۷

بازرس کل استان یزد:

سوء استفاده از اموال و امکانات دولتی در انتخابات رصد می شود

سوء استفاده از اموال و امکانات دولتی در انتخابات رصد می شود

یزد-بازرس کل استان یزد بابیان اینکه قانون وظایف همه را در برگزاری انتخابات مشخص کرده، گفت:سازمان بازرسی در چارچوب قانون همه تخلفات سوء استفاده از اموال و امکانات دولتی و عمومی را رصد می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام اکبر طالبی چاهوکی صبح پنجشنبه در شورای پیشگیری از وقوع جرم استان یزد ضمن تقدیر از همه افرادی که فقط در مسیر قانون حرکت می‌کنند به اهمیت رعایت قانون اشاره کرد و افزود: در این راستا هشدارهای لازم، تذکر و آموزش‌ها به مدیران دولتی و مدیران دستگاه‌های عمومی غیر دولتی ارائه شده است.

وی بر برگزاری انتخابات شفاف، قانونمند و عاری از هرگونه جرم و تخلف تأکید کرد و بیان داشت: رعایت موازین قانونی و رعایت ضوابط تعیین شده زمینه ساز برگزاری انتخابات با شکوه و دشمن شکن است.

طالبی با بیان اینکه قانون وظایف همه را در برگزاری انتخابات مشخص کرده، گفت:سازمان بازرسی در چارچوب قانون همه تخلفات سوء استفاده از اموال و امکانات دولتی و عمومی را رصد می کند.

 در شورای پیشگیری از وقوع جرم استان، مسئولان مرتبط ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته، بر اتخاذ تدابیر، امنیتی، انتظامی و بهداشتی برای برگزاری یک انتخابات با شکوه و قانونمند تأکید کردند.

کد خبر 5200673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۱:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
      0 0
      سازمان بازرسی خود باید مورد رصد و نظارت باشد. این سازمان فقط در موارد کم اهمیت که متخلف فاقد نفوذ باشد کاری میکند.و باید منحل شود.