پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۸:۳۴

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی:

کمبود اشتغال بزرگترین مشکل فعلی جوانان و خانواده‌ها است

کمبود اشتغال بزرگترین مشکل فعلی جوانان و خانواده‌ها است

اهر- عضو کمیسیون عمران و نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی گفت: کمبود اشتغال بزرگترین مشکل فعلی جوانان و خانواده‌ها است.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محرم زاده در مراسم معارفه رئیس دانشگاه پیام نور واحد اهر که با حضور معصومی رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی و کارکنان این واحد در محل سالن دانشگاه پیام نور برگزار شد اظهار داشت: دانشگاه پیام نور یکی از دانشگاه‌های خوب و دولتی است که افراد علاقمند می‌توانند با صرف کمترین زمان در محیط اقدام به تحصیل علم و دانش نمایند ضمن عرض تسلیت به خانواده مرحوم محمدرضا داداشی رئیس سابق که خدمات فراوانی برای این دانشگاه انجام دادند برای آقای روحی در جایگاه جدید آرزوی توفیق و موفقیت روز افزون دارم.

وی با بیان اینکه به لطف خدا مرکز آموزش نیروی انسانی شاخه دانشگاه فرهنگیان در اهر افتتاح شد و پیگیری‌های لازم برای ایجاد مجدد دانشکده پرستاری و مامایی در حال انجام است گفت: یقیناً مراکز علمی و نیروی انسانی ماهر و متخصص نقش به سزایی در توسعه هر کشور و منطقه دارند دانشگاه پیام نور نور از این قاعده مثتثنی نیست و باید هر چه بیشتر در تربیت نیروهای متخصص و ماهر تلاش کند این دانشگاه قبلاً دو هزار دانشجو داشت ولی اکنون به هزار دانشجو تقلیل یافته که انشاالله با همت و تلاش مسئولان این نقیصه جبران خواهد شد.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه شهرستان اهر قدمتی تاریخی و چند هزار ساله بوده و مرکز منطقه ارسباران ابراز داشت: شهرستان اهر در طی دوران مختلف خدمات زیادی به شهرهای اطراف خود انجام داده و به همین دلیل از برخی موهبت‌ها بی نصیب مانده ولی انشاالله با پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بالقوه خود در تمامی زمینه‌ها به دست فرزندان متخصص خود توسعه خواهد یافت.

محرم زاده بزرگترین مشکل فعلی جوانان و خانواده‌ها را اشتغال جوانان دانست و گفت: در هفته کار و کارگر قرار، داریم این ایام را خدمت تمامی زحمتکشان بویژه این قشر تبریک عرض می‌کنم دغدغه تمامی مسئولان شهرستانی و کشوری ایجاد شغل برای جوانان است همه باید به وظیفه خود در این زمینه عمل کنند هیچ عذر و بهانه‌ای هم در این میان پذیرفتنی نیست.

وی در پایان روز شوراهای اسلامی و هفته معلم را خدمت تمامی شوراهای اسلامی و معلمان زحمتکش تبریک و تهنیت عرض کرد.

کد خبر 5200929

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha