۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۴:۰۳

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان:

طرح دادرس در ۱۳۳ مدرسه استان زنجان اجرا شد

طرح دادرس در ۱۳۳ مدرسه استان زنجان اجرا شد

زنجان--مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: نهمین دوره طرح ملی دادرس (دانش‌آموزان آماده در روزهای سخت) با استفاده از نرم افزار شاد و در فضای مجازی در ۱۳۳ مدرسه این استان اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم موسوی گفت: با توجه به حادثه خیز بودن کشور، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران و وزارت آموزش و پرورش طرح‌های مشترکی اجرا می‌کنند که یکی از مهمترین آنها، طرح ملی دادرس (دانش آموز آماده در روزهای سخت) است.‌

وی اظهار کرد: تقویت علم و دانش امدادی در میان دانش‌آموزان با اجرای طرح ملی دادرس در مدارس این فرصت را فراهم می‌آورد تا با افزایش سطح توانمندی‌ها و مهارت‌های امدادی این قشر را برای تقویت تاب آوری در جامعه فعال کنیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان گفت: هدف از اجرای این طرح ملی در مدارس استان زنجان افزایش سطح ایمنی و کاهش خطرپذیری مدارس کشور مبتنی بر تربیت تیم‌های دانش آموزی آماده برای مقابله با حوادث است و ساماندهی تیم‌های اولیه مدیریت بحران با محوریت دانش آموزان آموزش دیده، توانمند و برخوردار از مهارت‌های کارگروهی از دیگر اهداف اجرای طرح ملی دادرس (دانش آموزان آماده در روزهای سخت) است.

وی با بیان اینکه این طرح در سطح ۱۳۳ مدرسه اجرا شد، گفت: دانش آموزان دختر و پسر پایه هشتم شهرستان‌های ابهر، خدابنده، طارم، ماهنشان، زنجان، خرمدره و ایجرود از این طرح بهره‌مند شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان با بیان اینکه ۱۱ مربی در طرح دادرس فعالیت داشتند، گفت: این مربیان آموزش‌های مربوط به این طرح را برای ۲ هزار و ۳۹۲ دانش آموز ارائه کردند و طرح ملی دادرس از یک بهمن ماه سال گذشته در پایه هشتم ۱۳۳ مدرسه استان آغاز و در ۱۵ فروردین ماه امسال به پایان رسید.

موسوی افزود: طرح ملی دادرس سال تحصیلی گذشته در سطح ۱۱۲ مدرسه برای دانش آموزان پایه هشتم دختر و پسر برگزار شد.

کد خبر 5201744

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha