۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۱:۱۶

واکنش وزیر صمت به افزایش قیمت خودرو توسط شورای رقابت

واکنش وزیر صمت به افزایش قیمت خودرو توسط شورای رقابت

وزیر صمت گفت: شورای رقابت با جایگاه قانونی که دارد می‌تواند به حذف رانت بین کارخانه و بازار کمک کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، علیرضا رزم حسینی در حاشیه دومین جلسه ستاد تسهیل در سال ۱۴۰۰ در خصوص افزایش قیمت خودرو گفت: شورای رقابت با جایگاه قانونی که دارد می‌تواند کالاهای انحصاری را قیمت گذاری کند.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته با افزایش ۴۰۰ درصدی نرخ ارز و افزایش قیمت اقلام مورد نیاز تولید خودرو، شورای رقابت حداقل افزایش قیمت را برای خودروها در نظر گرفت، افزود: این شورا می‌تواند به حذف رانت بین کارخانه و بازار کمک کند و با اعمال درست قیمت، رانت بین کارخانه و بازار را بشکند.

رزم حسینی افزود: تولید خودرو با وجود شرایط کرونا و تحریم ادامه دارد، امیدوار هستیم قیمت‌ها واقعی شود و وضعیت بازار بهبود پیدا کند.

وزیر صمت همچنین گفت: رقابتی کردن بازار خودرو تا حدودی به واردات و فعالیت شرکت‌های خصوصی نیاز دارد.

وی افزود: یکی از ستادهای خوبی که برای پشتیبانی از تولید تشکیل شده ستاد تسهیل و رفع موانع تولید است و سال گذشته بیش از هزار مصوبه در کل کشور داشتیم که تا کنون ۷۱ درصد آن اجرایی شده است.

رزم حسینی با بیان اینکه امسال هم بر اساس شعار سال جلسات هفتگی این ستاد را دنبال می‌کنیم، افزود: وزارت صمت به عنوان متولی تولید کشور با همراهی سایر وزارت خانه‌ها اجرای مصوبات ستادت تسهیل، و حل مشکلات واحدهای تولیدی را پیگیری می‌کند.

وزیر صمت با اشاره به رشد ۸ درصدی صنعت و ایجاد اشتغال ۱۲۴ هزار نفری در این بخش گفت: نکته خیلی مهمی که مقام معظم رهبری به آن اشاره کردند واگذاری‌هایی بود که منجر به تولید نشده است. هفته گذشته اطلاعیه‌ای به همه استان‌ها ابلاغ شد تا تمام واحدهای واگذار و تعطیل شده شناسایی شوند و تا جایی که می‌توانیم رسیدگی کنیم تا به چرخه تولید بازگردند.

کد خبر 5205318

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ئنئ IR ۰۰:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
      1 0
      چرت و پرت. حقوق کارگران و کارمندان متناسب با تورم بالا رفت؟ سمند بود 35میلیون شد 150 میلیون. حقوق بود 3 میلیون شد سه میلیون و چهارصد و پنجاه. تورم حقوقی سال 99: 15 درصد بود اما تورم ماشین شد 3 بالای 200 -300 درصد.فکر نکن زرنگی.
    • اسماعیل نوغانچی صالح IR ۲۳:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۶
      0 0
      آخه اگر شما که مدعی هستی از دوستان سردار سلیمانی هستی برای خدمت به مردم کارخانه قیمت را بالا می‌برد تا به بازار نزدیک شه پرفسور بازار هم ده درصد قیمتش را بالا میبره بعد دوباره شما بعد بازار فقط مردم ناچار بیچاره میماند که شماها وزیرش هستید واقعا ما که از فحاشی نفرین ناسزا خسته شدیم اما شماها سیر نشد
    • هفت لنگ بختیاری IR ۰۱:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۷
      0 1
      با امیدخدابانتخاب یک فرد جهادی وانقلابی ودلسوز مردم مافیای خودرو سازی در ایران نابود شود
    • حسن IR ۱۲:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۸
      0 0
      این مصوبه ناعادلانه است چراکه انهایی که مشمول دریافت سود هستند اغلب ثبت نامی های 1398 هستند میزان سود دریافتی بسیار کمتر از افزایش قیمت هست و هیچ وقت سر به سر نمیشود با این شرایط با انکه ما یک سال بیشتر منتظر بوده ایم حالا هم باید پول بیشتری بپردازیم اقای شیوا با این مصوبات ناعادلانه چگونه جواب خدا